Rajzolj nekünk valami szépet!

Kedves Olvasó!

Talán meglepőnek találod rajzpályázatunkat, és tényleg nem mondható hagyományosnak, de arra gondoltunk, hogy jön a nyár, a vakáció, és a gyermekek a szabadságban töltött első boldog hetek után már kezdenek unatkozni, a szülők pedig törhetik a fejüket azon, hogyan is kössék le őket… és az alkotó munka az, ami a legértékesebb, főleg, ha dicsőség is jár érte.

Ezen felbuzdulva meghirdetjük I. TMRSZ rajzpályázatunkat és bízunk benne, hogy gyermeked, unokád is kapva kap az alkalmon, hogy megmutathassa országnak-világnak milyen is egy SÁRKÁNY, ami repül, tüzet okád, színes, ici-pici, esetleg morcos… vagy ahogy a gyermek látja, hisz a lehetőségek tárháza végtelen.

Témánk a Sárkány, merthogy ő volt Szent György, a rendőrök patrónusának ellenfele, a gonosz. Csakhogy ismerünk mi más sárkányokat is, őrző-védőt, mint Moshu (Mulan), szerencsesárkányt, mint Fuhur (Végtelen történet), a nagy és játékos Elliot-ot (Pete sárkánya), vagy a Magyar Mennydörgőt (Harry Potter és a Tűz Serlege), esetleg a nyugdíjas tansárkányt Sogenannte Sigismund-ot (A kétbalkezes varázsló), az egyfejű Süsüt, Fogatlant (Így neveld a sárkányodat), Draco-t (Sárkányszív), Paff, a bűvös sárkányt, vagy a Hétfejű-t, és még sorolhatnánk.

Nézzétek meg a rajzfilmeket, filmeket, ragadjatok ceruzát, és rajzoljatok nekünk valami szépet!

Elsősorban a 4-14 éves korosztálytól várunk rajzokat, ami lehet színes ceruzával, filccel, zsírkrétával, festékkel (bármilyen technikával) készített alkotás, A4-es méretben, hogy hajtogatás nélkül érkezhessen hozzánk a 7101 Szekszárd, PF: 297. címre.

Persze örömmel fogadjuk a kreatív nagytesók és szülők-nagyszülők munkáit is, tőlük azonban festést, mozaik munkát, esetleg papírmasét várunk 🙂 (ezekkel egyébként az ügyes kicsik is megpróbálkozhatnak!!!)

2019. július 1-től 2019. július 21-ig küldhetitek meg a pályaműveket, egy pályázó maximum ötöt, de ez esetben legalább két különböző technikát használjatok.

Minden rajz hátoldalára kerüljön fel az alkotó neve, életkora, akkor is, ha egy borítékban küldesz több művet. Ezen felül szükségünk lesz egy regisztrációs lapra, melyben szerepel a pályázó neve, lakcíme és (a szülő/gondviselő) e-mail címe, valamint, hogy a mű saját munka.

Kérjük tudomásul venni, hogy a pályamunkák beküldésével hozzájárultok annak honlapunkon és facebook oldalunkon történő megjelentetéséhez, merthogy a pályamunkákat (korosztályonként*) nem szakértő zsűri fogja elbírálni, hanem tagjaink, honlapunk és facebook oldalunk látogatói.

A linkekre kattintva megtaláljátok a részleteket és további tudnivalókat:

Játékszabályzat  , Regisztrációs lap

 

Izgatottan várjuk a sárkányokat!

 

*Korosztályok:
4-7 évesek,
8-12 évesek,
13-17 évesek és
18+ évesek