Jelentkezés a szakszervezetbe

MIÉRT LEGYÉL TMRSZ TAG?

Mert kell egy erős, összetartó, „tettrekész” csapat,

ahová jó tartozni!

 Amit ajánlunk:

 JOGI KÉPVISELETET

Fontos a tagjaink társadalmi, gazdasági, szociális, kulturális és foglalkoztatási viszonyával kapcsolatos, az élet- és szolgálati körülményeiket érintő érdekeinek és jogainak egységes, hatékony védelme, illetőleg képviselete.

Jogi tanácsot adunk minden hozzánk fordulónak, tagjainknak pedig teljes körű jogi képviselet biztosítunk, melyet képzett jogászaink, ügyvédeink látnak el.

SEGÍTSÉGET

Mindenki kerülhet nehéz helyzetbe, amikor jól jön a segítség, anyagi, vagy egyéb támogatás formájában, ezért

  • tagjainkra balesetbiztosítást kötöttünk, és
  • szükség esetén pénzügyi segélyt nyújtunk,
  • partnerségi helyzetünkből adódóan a tagjaink segítségére lehetünk a munkáltatójukkal történő kommunikációban, nem peres eljárások, és egyéb ügyintézések során
  • valamint lehetőségünk van jogszabályok és egyéb szabályozók változása kapcsán véleményezni, javaslatokkal előállni, amivel tagjaink, a munkavállalók és családjaik biztonságát próbáljuk elősegíteni

 

KEDVEZMÉNYEKET

Nagyon sok kedvezményt adó partnerünk van, akik különböző területeken biztosítanak különféle kedvezményeket, az üdüléstől a bútorvásárlásig.

A partnerek körét folyamatosan bővítjük, hogy jobbnál jobb kedvezményeket biztosíthassunk tagjaink számára.

 

Amennyiben arra az elhatározásra jutottál, hogy belépsz tagjaink soraiba olvasd el szakszervezetünk alapszabályát és tagdíjfizetési szabályzatát!

A belépéshez szükséges nyomtatványokat szintén honlapunkon találod, a szükséges információkkal együtt, de készséggel állunk rendelkezésedre, ha kérdésed adódna.

A belépési adatlapot innen tudod letölteni

És amit mi várunk:

Lojalitást, hogy együtt, vállvetve küzdjünk egy kiszámíthatóbb, elismertebb, anyagilag biztosított jövőért!

Egyre nyilvánvalóbb, hogy szükség van a tagok érdekeiért küzdő érdekképviseletre, ahol a tagság véleményének kikérdezésével tervezik meg a munkát és az elvégzendő feladatokat!

MINDENKIT VÁRUNK , MERT EGYÜTT KÖNNYEBB !