Jelentkezés a szakszervezetbe

MIÉRT LEGYÉL TMRSZ TAG?

Mert kell egy erős, összetartó, „tettrekész” csapat,

ahová jó tartozni!

 Amit ajánlunk:

 JOGI KÉPVISELETET

Fontos a tagjaink társadalmi, gazdasági, szociális, kulturális és foglalkoztatási viszonyával kapcsolatos, az élet- és szolgálati körülményeiket érintő érdekeinek és jogainak egységes, hatékony védelme, illetőleg képviselete.

Jogi tanácsot adunk minden hozzánk fordulónak, tagjainknak pedig teljes körű jogi képviselet biztosítunk, melyet képzett jogászaink, ügyvédeink látnak el.

A képviselettel kapcsolatos tudnivalókat a jogi képviselet szabályai tartalmazzák.

 

SEGÍTSÉGET

Mindenki kerülhet nehéz helyzetbe, amikor jól jön a segítség, anyagi, vagy egyéb támogatás formájában, ezért

  • szükség esetén pénzügyi segélyt nyújtunk,
  • partnerségi helyzetünkből adódóan a tagjaink segítségére lehetünk a munkáltatójukkal történő kommunikációban, nem peres eljárások, és egyéb ügyintézések során,
  • valamint lehetőségünk van jogszabályok és egyéb szabályozók változása kapcsán véleményezni, javaslatokkal előállni, amivel tagjaink, a munkavállalók és családjaik biztonságát próbáljuk elősegíteni

 

KEDVEZMÉNYEKET

Nagyon sok kedvezményt adó partnerünk van, akik különböző területeken biztosítanak különféle kedvezményeket, az üdüléstől a bútorvásárlásig.

A partnerek körét folyamatosan bővítjük, hogy jobbnál jobb kedvezményeket biztosíthassunk tagjaink számára.

 

Amennyiben arra az elhatározásra jutottál, hogy belépsz tagjaink soraiba olvasd el szakszervezetünk alapszabályát és tagdíjfizetési szabályzatát!

A belépéshez szükséges nyomtatványokat szintén honlapunkon találod, a szükséges információkkal együtt, de készséggel állunk rendelkezésedre, ha kérdésed adódna.

A belépési adatlapot innen tudod letölteni

És amit mi várunk:

Lojalitást, hogy együtt, vállvetve küzdjünk egy kiszámíthatóbb, elismertebb, anyagilag biztosított jövőért!

Egyre nyilvánvalóbb, hogy szükség van a tagok érdekeiért küzdő érdekképviseletre, ahol a tagság véleményének kikérdezésével tervezik meg a munkát és az elvégzendő feladatokat!

MINDENKIT VÁRUNK , MERT EGYÜTT KÖNNYEBB !