Megemlékezés

Mindannyian emlékszünk arra a napra, mert szinte felfoghatatlan hírt kaptunk 2022. november 17-én, dr. Balázs Ildikó a TMRSZ főtitkára váratlanul elhunyt.

Az azóta eltelt idő, bár küzdelmes volt, bebizonyította, hogy az út, melyre főtitkárként Szakszervezetünket vezette a legjobb választás volt, az általa letett új, de erős alapokra építkezhetünk, és a Szakszervezet tagjai, de végső soron a munkavállalók érdekében végzett munkát bátran folytathatjuk.

Bizton állíthatjuk, hogy munkabírása, szakmai alázata és embersége ismertté és elismertté tette mindenki előtt, eredményei megkérdőjelezhetetlenek, emléke kitörölhetetlen.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni tagjainkat, látogatóinkat, hogy a TMRSZ Vezetői Testülete Szakszervezetünk nagyrabecsülése jeléül 2024. május 10-én 12.30 órától dr. Balázs Ildikó nyughelyénél emléktáblát helyez el, főhajtással megemlékezve a néhai főtitkárról, munkásságáról, elért eredményeiről.

Helyszín: Szob, egyházi temető (bejárat a Tompa Mihály utca felől)

A tiszteletüket leróni szándékozóktól kérjük, hogy a megemlékezés virágainak elhelyezésekor legyenek tekintettel az egyébként családi síremlék nyugalmára.

„Emléked megőrizzük szívünkben, lelkünkben egyaránt.

Amit tettél és elértél, legjobb tudásunk szerint folytatni fogjuk!”