Békés, szeretetben gazdag karácsonyt kívánunk!

 

„Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat. Csak kis dolgokat tehetünk, nagy szeretettel.”

(Teréz anya)

Az idei év kihívásokkal teli volt Szakszervezetünk számára, de közösségünk ereje, az együttműködés mégis eredményekre vezetett. Bízhattunk egymás támogatásában a nehézségek során, és együtt örülhettünk az elért sikereknek.

Ezért is ne csak karácsony táján, de mindig emlékeztessük magunkat arra, hogy az igazi értékek a szeretetben, az összetartozásban rejlenek, és a sok kis dolog végül naggyá válhat.

Mindennapjainkban elég nagy a zűrzavar, mégis a hozzánk közelítő ünnep megmutatja a szeretet útját, mely nem forradalmakkal, vagy parancsszóra jön létre, hanem úgy, hogy rájövünk, szükségünk van egymásra. Az élet gondjait nem spórolhatjuk meg, de egymást táplálhatjuk, kiegészíthetjük, értelmet és örömet adhatunk egymásnak.

Nem csak most karácsonyt várva, de mindig nagy szükség van a szeretetre, a másikra való odafigyelésre, hisz igazi öröm csak akkor és úgy születhetik bennünk, ha másokat is örvendeni látunk. Legyen hát erőnk ezt a következő esztendőben is tovább adni!

Ebben a hitben kívánunk mindenkinek szeretettel teli, békés, boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet!

 

Tisztelt Tagunk, kedves Érdeklődő!

A Koordinációs Iroda a mai naptól 2024. január 02-ig ügyeleti rendszerben működik, ezért kérjük, hogy sürgős, azonnal intézendő probléma esetén a 70/459-9403 telefonszámot hívd, egyéb esetben e-mailt küldhetsz a tmrsz2004@gmail.com címre.

Megértésed, együttműködésed köszönjük!