Módosult az Alapszabály!

Tisztelt Tagunk!

 

Ezúton is tájékoztatunk, hogy a TMRSZ XII. Kongresszusa által elfogadott új Alapszabályunkat a törvényszék nyilvántartásba vette, és a bejegyzést követő 5 napon belül hatályba lép, ezért fontos, hogy mielőbb átolvasd, megismerd!

A tagok jogai és kötelezettségei alapvetően nem változtak, így a tagdíjak mértéke sem, hiszen az elsődleges cél az Alapszabály átláthatóbbá, értelmezhetőbbé tétele, valamint a Ptk. rendelkezéseinek megfelelő kialakítása volt, tekintve, hogy ez a dokumentum a szervezetünk működésének alapja és legfőbb szabályozója, amellett, hogy a jogszabályokkal történő összhangba hozása igencsak időszerűvé vált.

Az új Alapszabályt IDE kattintva elolvashatod, de természetesen honlapunkon a továbbiakban állandó jelleggel elérhető lesz, ugyanúgy, mint a Kongresszus által elfogadott, az ASZ mellékletét képező Tagdíjfizetési Szabályzat is, mely a jövőben a tagsági viszony alapján fizetendő tagdíj mértékét és megfizetésének módját szabályozza, s konkrétan tartalmazza az eljárásrendet.

Egyidejűleg – természetesen úgy is, mint az Alapszabály része – bejegyzésre került új székhelyünk

7100 Szekszárd, Augusz Imre utca 9-11. 3. emelet 306-307.

 

Levelezési címünk, és egyéb elérhetőségeink nem változtak, a már ismert módon eléred Központi Koordinációs Irodánkat.

 

Bármilyen kérdésed, észrevételed lenne, keress minket bizalommal!