Civilek kiállása a TMRSZ mellett

Tovább folytatódnak a civil tiltakozások Szima Juditért immár nemzetközi színtéren is

Szolidaritási kiállás a politikai akaratnak megfelelő bírósági eljárás és döntés ellen

A TMRSZ főtitkárát börtönbe juttató politikai akarat és az annak kiszolgálását célzó bírósági ítéletek ellen hónapok óta civilek fejezik ki tiltakozásukat, mivel Szima Juditnak és társainak azért kell „lakolniuk”, mert szerzett jogról ( ti. szolgálati nyugdíj visszamenőleges hatályú elvétele ) nem voltak hajlandók lemondani a „tárgyalóasztalnál”.

A munkavállalókért évtizedes küzdelemben mindig kiálló TMRSZ vezetőjét jogellenes és tisztességtelen eljárással igyekeznek megtörni, megszégyeníteni.

A civilek kiállása a rendvédelemért és a rendvédelmi szakszervezetként működő TMRSZ kiállása 2006 óta azért, hogy a magyar rendőröket ne lehessen a civilek ellen jogosulatlanul felhasználni, nem volt haszontalan törekvés.

Csak ez az út járható, csak ez az út vállalható. Jelen állás szerint emiatt Szima Juditnak börtönbe kell vonulnia, de a civilek kiállása mutatja, hogy a küzdelem nem hasztalan , és ezen elvek mentén kell a TMRSZ-nek tovább haladnia.

A Szima Juditot segítő és támogató civil kezdeményezés immár a nemzetközi színtérre vitte a   koncepciós ítéletet és annak történetét. Ismerje meg csak a széles nagyvilág, hogy mit kell kiállnia ma Magyarországon egy valódi szakszervezet valódi érdekvédőinek.

Szima Judit a közel 8 000 fős tagsága által a mai napig örökös főtitkári címmel felruházott, akiért minden törvényes lehetőséggel él a szervezetünk.

  1. április 24.

Szent György napján

TMRSZ

A civilek által tett nyilatkozatok itt letölthetőek.

Orosz és Francia nyelven is letölthetőek

Előzmények:

http://tmrsz.hu/2017/02/15/allampolgari-tuntetes-a-tmrsz-fotitkara-mellett/

http://tmrsz.hu/2016/12/16/szima-juditert-a-kuria-elotti-felszolalasok-3/

http://tmrsz.hu/2016/12/16/szima-juditert-a-kuria-elotti-felszolalasok-2/

http://tmrsz.hu/2016/12/16/szima-juditert-a-kuria-elotti-felszolalasok-1/

http://tmrsz.hu/2016/12/15/elolanc-tiltakoznak-szima-judit-elitelese-ellen/