A TMRSZ egyre erősödik és kitart a maga által választott vezetője mellett!

Egy nap alatt 112 fő belépő!

 

Gondolatok a hatalom vegzálásáról,
népirtásról, kettős állampolgárságról,
szakszervezeti bohóckodásról…

 

A FIDESZ kormányzásának első napja is a TMRSZ vegzálásával kezdődött, azt azóta is folytatja, ahelyett, hogy a magyar munkavállalók helyzetének jobbításával foglalkozna!

 

2010.05.31. A FIDESZ kormányzásának első napján házkutatást tartottak a TMRSZ székhelyén, adatállományt foglaltak le törvénytelenül, majd adogatták egymás között az ügyészek, majd rekordgyorsasággal „állítólag” megsemmisítették kérésünkkel és a Be. rendelkezésével ellentétben, hiszen a lefoglalt adatállomány visszaadását kértük. A főtitkár kezét hátracsavarták, majd nem találtak semmit, de begyanúsították bujtogatás kísérletével, mert 2009.-ben a regnáló Gurcsány kormányzása idején a Győr-Moson-Sopron megyei RFK. elbocsátani kívánt 300 rendőrségi dolgozó mellett szót emelt, aminek eredményeképpen nem került sor elbocsátásokra, pedig a hírek és a tények arról szóltak, hogy a helyi Munkaügyi (munkanélküli) Központ felé már tényként jelezték a 300 fő kirúgását.

 

A Csongrád Megyei Bíróság Katonai Tanácsa a Szegeden

 

SZIMA JUDIT TMRSZ főtitkára ellen a

bujtogatás vétségének kísérlete (Btk. 357. § (1) bekezdés) miatt indult büntetőeljárást

m e g s z ü n t e t t e.

 

 

Ugyanakkor a Legfőbb Ügyész (aki nem tudná Polt Péterről van szó, aki a Fidesz miskolci Választmányi ülésén pózolt még 1993-ban Orbán Viktor mellett) irányítása alatt ténykedő Kaposvári Nyomozó Ügyészség törvénysértést törvénysértésre halmozva tovább folytatja a szakszervezet és a főtitkár elleni hadjáratát egyre sikertelenebbül. A Június 4-i ügyészségi nyilatkozatok akkor kész tényként tálalták, hogy „konkrét számadatokkal alátámasztott” bizonyítékok bizonyítják Szima Judit főtitkár bűnösségét.

Ehhez képest június 3. óta sorozatosan jönnek házkutatni, a határozatot nem bíró írja alá, hanem ügyész, a határozatokból nem tűnik ki, hogy mit keresnek, nem szólítják fel a munkatársakat arra, hogy ezt, vagy azt a keresett bizonyítékot (iratot) adják elő önként, hanem feltúrják az ingatlant, keresnek, kutatnak, „gereblyéznek”, hátha valami a kezükbe akad.

Az összképhez tartozik, hogy 2011. május 30-án feljelentéssel élt a szakszervezet nevében Szima Judit főtitkár Orbán Viktor ellen népirtás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Hágai Nemzetközi Büntetőtörvényszék előtt link itt és láss csodát 3 nappal később már mentek is a főtitkárt letartóztatni az ügyészek egy korábban már bűncselekmény hiánya miatt lezárt ügyet újramelegítve.

Az összképhez tartozik az is, hogy a magyar munkavállalók elleni kormányzati ténykedéssel kapcsolatban olyan összefüggésre mutatott rá a TMRSZ, amely szerint nem véletlen, hogy a magyar nemzet érdekeivel ellentétes törvényalkotási folyamat zajlik.

Ez az összefüggés pedig az, hogy meglátásunk szerint az Országgyűlésben kettős állampolgárságú személyek hoznak úgy törvényeket, hogy az ország választópolgárai nincsenek tisztában ezzel a fontos közérdekű adattal.

Az ország honatyái és honleányai alig több mint 3%-a adott választ olyan adatra amely a választópolgárokra is tartozik, és az adatvédelmi biztos szerint is közérdekű adat.

A 97%-os arányú hallgatás még a TMRSZ-t is meglepte, hiszen 2 sorban le lehetett volna írni ezt az egyszerű tényt. A képviselők viszont tudják, hogy ha hazudnak és lebuktathatók, akkor le is buknak. Azt is tudják, hogy ha esetlegesen egy, a magyar nemzettel szemben ellenséges magatartást tanúsító államnak is a polgárai, akkor az kihatással lehet a magyar Országgyűlésben betöltött további pályafutásukra, hiszen nyilván minden magyar mérlegre teszi, hová tegye az X jelet egy választáson, ha tudja hogy például ez a jelölt magyar és csak magyar állampolgár, míg a másik jelölt egy másik államnak is a polgára.

Ezzel kapcsolatban Lázár János, Rogán Antal, Szanyi Tibor és Schiffer András képviselők ellen keresetet nyújtottunk be az illetékes bíróságokon, hogy a közérdekű adat megadására kötelezzék a bíróságok precedens értékkel a 4 nem válaszoló országgyűlési képviselőt, hogy a magyaron kívül más államnak is az állampolgárai-e.

Jellemző, hogy volt olyan bíróság, amely azért dobta vissza a keresetet, mert nem jelöltük meg a képviselő pontos lakhelyének a címét, csupán utaltunk arra, hogy országgyűlési képviselők, idézhető címük a Képviselői Irodaház, sőt volt, akinek a másik olyan, egyesek szerint munka-, mások szerint csak tartózkodási helyét (idézhető címét) is megjelöltük ahol polgármesteri tisztsége okán gyakorta megtalálható.

Elképzelhetőnek tartjuk, hogy a főtitkár ellen folyó koncepciós eljárásnak ez a közérdekű adat megismerésére irányuló válaszkeresés is az egyik oka.

A nyáron, amikor a TMRSZ szervezésében több ezer tüntetőt hívtunk mi magunk az utcára – míg a “dídéjes” és demonstrációs bizottságok Orbán-szelekció alapján tárgyalhattak a kormányfővel – a kormánnyal szembeni elégedetlenség megnyilvánulásai is kellemetlenek voltak a bólogatáshoz és talpnyalogatáshoz szokott politikus-vezéreknek.

A TMRSZ tüntetésein végig alkalmazott dobos csapat egy idő után jelezte, hogy jelzést kaptak befolyásos irányból, hogy jó lenne, ha a továbbiakban nem vennének részt ezeken a hangos, látványos és az állampolgároknak is nagyon tetsző demonstrációkon.

Az MSZP töketlenkedés 8 éve alatt a karosszékben hátradűlő és ellenzékben semmi érdemlegeset felmutatni nem tudó, a munkahelyére sokszor be sem járó Orbánt – aki ma persze arról papol, hogy mindenkinek dolgoznia kell – trónra emelte. A trónra kerülve pedig váratlan volt, hogy egy év sem telt el a kormányra kerülés óta és már a Kossuth térről ezrek kiabálták, hogy takarodjon a rendőrellenes és munkavállaló-ellenes kormányzat. A trón pedig egyre inkább kezd hasonlítani egy árnyékszékre, ha a görcsös erőlködést figyeljük meg a nemzet vezére arcán.

Fotó: fidesz.hu
Fotó: fidesz.hu

A TMRSZ főtitkárát eltávolították egy ideje Budapest és Szekszárd környékéről, szinte naponta zajlanak különféle vegzálások, házkutatás, tanúkihallgatás és egyéb formákban, a TMRSZ pedig egyre erősödik és kitart a maga által választott vezetője mellett.

A kormány továbbra is a munkavállalók érdekeit semmibe véve kormányoz, amely – függetlenül attól, hogy Szima Judit ellen folyó eljárásnak mi lesz a kimenetele – sok jóval nem biztatja őt a jövőre nézve.

A jövőnk.info részére 2011. július 25-én adott interjúban elsőként nyilatkozta a TMRSZ főtitkára Szima Judit, hogy a súlytalan parlamenti ellenzék helyett ma már a valós érdekvédelmet folytató TMRSZ tölti be a mindenkori politikai ellenzék szerepét.

A TMRSZ főtitkára száműzetését követően az ellenzéki sajtó ma már Árok Kornél és Kónya Péter személyére igyekszik szabni a politikai ellenzék szerepkörét, akik hol bohóckodnak, hol – képzavart okozva – desszantos partraszállást mímelnek, majd utána pedig leülnek a földre, zavartalanul bántatlanul, a hatalomtól nem fenyegetve….

Ha a szövetségesek a partraszállás után nem nyomultak volna előre, hanem mondjuk leültek volna a földre elérni a céljaikat, úgy gondolom a Wehrmacht legfeljebb halálra röhögte volna magát és végelgyengülésben múltak volna ki.

Ennyi a különbség a II. világháborús igazi D-Day és az ülősztrájkkal kikényszerítésre törekvő bohóc D-Day között.

Amit ugyanis a D-Day nevű bohóckodással folytatott Árok és Kónya, az hűen tükrözi azt a helyzetet, amelyet a TMRSZ ezzel a performansz sorozattal kapcsolatban állásfoglalásként tett közzé a közelmúltban.

Az idő ismét igazolta, hogy jobb volt távol tartani magunkat ettől a sárga, mutyi, munkavállalókat eláruló szakszervezeti bohóckodástól is.

 

 

TMRSZ