NYEREMÉNYJÁTÉK

Lépj be, vagy ha már tagunk vagy, ajánld a TMRSZ-t !

 

A TMRSZ Vezetői Testülete döntése szerint kampányt indítottunk a TMRSZ további erősítése érdekében, melyhez hozzátartozik létszámunk növelése is.

Ha most belépsz, vagy ajánlásodra új tag lép közénk amellett, hogy teszel érdekeid védelméért, esélyessé válsz az értékes nyeremények valamelyikére.

Tegyél ezért, szerencsédért! Lépj be a TMRSZ-be vagy ajánld szakszervezetünket!

A kampány keretében minden kapitányságra megküldtük kihelyezésre a TMRSZ plakátjait.

A plakáton olvashattál arról is, hogy nyereménysorsolást tartunk azok között az új belépők között, akik 2020. február 29-ig csatlakoznak hozzánk.

Továbbá azon tagjaink között, akiknek ajánlására új tagok lépnek be a kampány ideje alatt.

A TMRSZ tagja úgy tud részt venni a sorsoláson, ha az új belépő belépési adatlapjára – az erre szolgáló helyen – ráírja az ajánló tag nevét és tagkártyája számát.

A nyereménysorsoláson wellness hétvégék és ajándékkosarak kerülnek kisorsolásra, külön az új belépők, s külön az ajánló TMRSZ tagok között.

 

A TMRSZ Vezetői Testülete döntése szerint értékelve tagjaink hűségét félévente szintén nyereménysorsolást tartunk.

A sorsoláson automatikusan részt vesznek azok a tagjaink, akiknek a tagdíja a sorsolásig rendezett. Ha valaki nem akar részt venni a nyereménysorsoláson, egy e-mail küldésével jelezheti ezt, a részvételhez külön tennivaló nincs.

A nyereményjáték szabályzata itt olvasható.

Ha bármi problémád van, keress minket elérhetőségeinken, segítünk, de örömmel vesszük és köszönjük, ha ötleted, javaslatod van, és megosztod velünk!