Bosszúszomjas, gyermekgyűlölő ügyésznő

2011. augusztus 17-én
száműzetésem 72. napján

A Kaposvári Nyomozó Ügyészségtől 2011.08.12-én kértem, hogy a kk. gyermekemre tekintettel 2 napra 2011.08.15-16 ára a lakhelyelhagyási tilalmat feloldani szíveskedjen, hogy Debrecenben az iskolakezdéshez bevásárolni tudjak, illetve az állatkertbe és a strandra elvihessem gyerekemet. Ezzel egyidejűleg a lakhelyelhagyási tilalom megszüntetését is indítványoztam.


Bosszú

Ugyanakkor ugyanezen nap újabb indítványt terjesztettem elő, hogy betegségem folytán 2011.08.18-án gasztroenterológiai endoszkópia vizsgálaton megjelenhessek Debrecenben.

A mai napon postával érkezett a Kaposvári Nyomozó Ügyészség Vezetője dr. Horváthné dr. Fürst Gabriella határozata, miszerint kk. gyermekemre nincs tekintettel és nem engedélyezi, hogy 2 napra Debrecenben az iskolakezdéshez bevásárolni tudjak, illetve az állatkertbe és a strandra elvihessem gyerekemet, mivel az alaptalan.

A másik indítványomra, hogy betegségem folytán 2011.08.18-án gasztroenterológiai endoszkópia vizsgálaton megjelenhessek Debrecenben választ nem adott, legalábbis a postás semmiféle határozatot nem kézbesített számomra.