TMRSZ Paintball 2

Felhívom a tagságunkat, hogy a TMRSZ tagok és leendő tagok számára paintball játékot szervezünk Szentesen.


Csapatokba és egyénileg várjuk jelentkezéseteket.

Helye: 6600 Szentes, Szarvasi út (inkubátorház mellett) (a régi Esze Tamás Laktanya parancsnoki épülete)
Ideje: 2009 október 3-a, 09 óra 30 perc.

Utazás egyénileg.
(Kollégák szgk -val indulnak Orosháza, Szarvas, Kondoros, Békéscsabáról, hozzájuk csatlakozhattok)

Lebonyolítás

A helyszínen két csapatra oszlunk, majd “szerezd meg egymás zászlaját”! Egy forduló megegyezés szerint, de maximum 25 percig tart. Több fordulót tartunk. Fejenként fordulóként ugyanannyi lőszer engedélyezett.
A végén pedig ha van kedvetek, egy kis utolsó emberig, lőszerig tartó deathmatch!!!!

A versenyben való részvétel ára TMRSZ tagoknak fejenként 1000 forint, a lőszer darabja 10 forint, ami helyben vásárolható. (A helyszínen belépő új tagoknak is ennyi!) Kérem a jelentkezőket, hogy október 1-ig személyenként 1000 forintot a helyi titkároknak adjátok át, jelentkezéseteket a mail címemre küldjétek el. Ahogy a titkárok jelzik a befizetést, visszaigazolom a mailt és már benne is vagytok a csapatban. Aki eddig a határidőig nem fizet be, annak a jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

 

Szabályok:

Játék előtt, közben alkohol fogyasztása tilos! Azonnali kizárás jár érte.
Védő felszerelés viselete mindenkor kötelező, levétele kizárással jár. A
felszerelést a rendező biztosítja minden játékosnak.

Hasznos tudnivalók:

A lövedékek csípnek, de nem bántó mértékben. Javasolt viszont a nyakat sállal a kezet kesztyűvel elfedni. Fontos, hogy megfelelő lábbeliben vegyetek részt, mivel terepen játszunk. (bakancs, gyakorló ruházat tökéletes)
Hölgyeknek javasolt a felsőtest, uraknak pedig a. szóval ezt sejtitek úgy is. Egy oda kapott találat képes megölni a napot.

Amennyiben a mi szakszervezetünk tagjai vagytok, hozhatjátok ismerőseiteket is! Az első ötven jelentkezést tudjuk elfogadni.

Hölgyeim uraim, tisztelt kollégák! Aki érez magában elég bátorságot ahhoz, hogy egy kis fegyveres, épület harcban próbára tegye magát, annak várjuk jelentkezését! Most mutasd meg milyen kemény legény, (vagány csaj) vagy!

 

 

Laukó László
email: laukotmrsz@gmail.com

tel.: 06-70-3308103

 

Kedvcsináló: Élménybeszámoló