Jelentkezés a szakszervezetbe

Kedves leendő tagtárs!

Örülünk, hogy arra az elhatározásra jutottál belépsz tagjaink soraiba és részt kívánsz venni szakszervezetünk tevékenységeiben. Mielőtt döntésed véglegesítenéd, ha még nem tetted meg, most itt az idő, hogy elolvasd szakszervezetünk alapszabályát és programját.

Amennyiben egyet értesz a dokumentumokban foglaltakkal az itt található nyomtatványokat kell kitöltened és megküldened részünkre, hogy a tagfelvételi eljárás elkezdődjön.

1. Jelentkezési adatlap

Első lépésben a fenti jelentkezési lapot kell kitöltened. A továbbiakban pedig kérjük olvasd el az alábbi tagdíjfizetésre vonatkozó információkat is, mivel 2012. január 1-től át kellett térni egy új tagdíjfizetési rendszerre.

Kedvező változás történt a tagdíjak összegében. A tagdíj mértékét a banki átutalások miatt fix összegben kellett meghatározni. A havi tagdíjat az állománykategóriák fizetéseit figyelembe véve sávosan állapítottuk meg, melyek a következők:

– Közalkalmazott: 800 Ft
– Tiszthelyettes: 1500 Ft
– Zászlós: 1800 Ft
– Tiszt: 2500 Ft
– Főtiszt: 3000 Ft
– Pártoló 1.200 Ft / Nyugdíjas: 1000 Ft

Mit kell tenned, hogy a tagdíjadat befizethesd a TMRSZ részére?

1. Ki kell töltened az alábbi nyilatkozatot.

2.a.: A nyilatkozaton megjelölt válasz alapján, amennyiben a banki átutalásos módszert választottad, a kitöltött nyilatkozatot meg kell küldened eredetben a TMRSZ Központi Koordinációs Iroda címére (7100 Szekszárd, Tanya u. 4.), és a számlavezető bankodban átutalási megbízást adni a bankod részére, hogy minden hónap 05. napjáig a rád vonatkozó havi tagdíj összeget a TMRSZ számlaszámára (Hungária Takarék Takarékszövetkezet 70600126-11083913-00000000) utalja át. Az átutalásnál megjegyzésként add meg az adószámodat az azonosítás érdekében.

2.b.: Amennyiben az 1. pontban található nyilatkozaton a csoportos beszedési megbízás útján történő tagdíjfizetést választottad, úgy három példányban ki kell töltened a Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére nyomtatványt. A kitöltéséhez segítség képpen itt találod a Kitöltési útmutató. Miután mindhárom példányt helyesen kitöltötted, az 1. pontbeli kitöltött nyilatkozattal együtt eredetben meg kell küldened ezen iratokat a TMRSZ Központi Koordinációs Iroda címére (7100 Szekszárd, Tanya u. 4.)

Tájékoztatunk arról is, hogy mivel a munkáltató ebben az évben nem számfejtette, vonta le és utalta át a szakszervezeti tagdíjakat, így akinek tagdíj befizetését eddig a munkáltató oldotta meg, az két havi tagdíj befizetésével van elmaradva. Lehetőség szerint mihamarabb intézkedjetek arra vonatkozóan, hogy az elmaradt tagdíjak befizetése is megtörténjen a szakszervezet részére, hiszen a tagdíjakból működünk és látjuk el valamennyi szakszervezeti tevékenységet.

Amennyiben további kérdésetek van, bátran forduljatok a szakszervezetünkhöz, tisztségviselőink útján, e-mailben, vagy telefonon a honlapunkon is megadott elérhetőségeken.

Személyes adataid a tagsági viszony fennállása alatt bizalmasan lesznek kezelve, a TMRSZ garantálja a személyes adataid védelmét, beleegyezésed nélkül azt illetékteleneknek nem hozza tudomására.

Köszönjük a bizalmadat!

Tisztelettel:

TMRSZ

További fontos információk:

A szakszervezeti tagság különleges adatnak minősül, jogi védettség alatt áll, szakszervezeti hovatartozásod a munkáltatóra sem tartozik. Abban az esetben, ha mégis ez után kutakodna bárki az fegyelemsértést, de akár bűncselekményt is megvalósíthat. Ebben az esetben további intézkedés végett haladéktalan jelzést kérünk a központunkba.

Ha bármilyen kérdésed támad a belépéssel kapcsolatban, úgy érdeklődj a 74/512-297-es telefonszámon.