TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk kedves tagjainkat, látogatóinkat, hogy a koronavírus járvány következtében előálló kockázatra, valamint a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a munkavállalók és a Ti egészségetek védelme érdekében 2020. március 18. napjától a Központi Koordinációs Irodánk ideiglenesen bezárt, személyes ügyfélfogadás nincs. Az iroda munkavállalói home office formában dolgoznak tovább, így biztosítva a folyamatos érdekvédelmi munkánkat.

A postai és futárpostai küldeményeket – amíg a helyzet engedi hetente – átvesszük, de a gyorsabb, zökkenőmentes ügyintézés érdekében kérjük, elsődlegesen e-mailben küldjétek meg kérdéseiteket, javaslataitokat, az ügyeitek intézéséhez szükséges iratokat. Az e-mailekben feltett kérdésekre, problémákra az eddigi gyakorlat szerint – mihamarabb – válaszolunk.

A központi telefonszámunk továbbra is működik, a KKI dolgozói és a jogászok telefonon és e-mailben is elérhetőek.

Folyamatban lévő – peres, szolgálati panaszos, kártérítési, fegyelmi stb. – ügyeitekkel kapcsolatban kérjük elsődlegesen az ügyeteket intéző jogászt keressétek. Ezúton is tájékoztatjuk azon tagjainkat, akiknek folyamatban lévő peres ügyük van, hogy a bíróságokon március 15-től rendkívüli ítélkezési szünet van határozatlan ideig, így tárgyalások tartására nem kerül sor, a perben semmi nem történik az ítélkezési szünet végéig.

Amennyiben a munkavégzésetekkel kapcsolatban bármilyen általános probléma adódik, kérjük, jelezzétek felénk, hogy az illetékesekhez fordulhassunk és intézkedést kérjünk érdekeitek védelmében. Figyeljétek honlapunkat, Facebook oldalunkat, ahol a felmerült problémákkal kapcsolatban folyamatos tájékoztatást adunk azokról az esetekről, mely sokakat érint.

Jelen helyzetben a munkajogi problémák megsokasodtak, a hatályos szabályozás pedig – figyelemmel a veszélyhelyzetben kiadott számos kormányrendeletre is – szinte naponta változik, de továbbra is gyorsan és hatékonyan igyekszünk segítséget nyújtani, jogi tanácsot adni a hozzánk fordulóknak.

Keressetek minket bizalommal, segítünk!

Elérhetőségek:

Központ: tmrsz2004@gmail.com, 06-74/512-297 vagy 70/933-2326

Folyamatban lévő egyéni ügyek (perek, szolgálati panaszok, fegyelmi stb. ügyek) munkaugy.tmrsz@gmail.com, 70/453-4795

Tagsági jogviszonnyal kapcsolatos ügyek (tagdíj, segélyezés, biztosítás, általános tájékoztatás) szervezo.tmrsz@gmail.com vagy szervezo3.tmrsz@gmail.com, 70/330-8108

Jogászok elérhetőségei:

dr. Balázs Ildikó: 70/459-9403

dr. Patonai Nóra: 70/372-8949

dr. Szabó Ágnes: 70/425-7484

dr. Baracz Vilmos: 70/364-4601

Jogászainkat e-mailen a központi címen keresztül éritek el (tmrsz2004@gmail.com)

Köszönjük az együttműködést!