Életpálya felülvizsgálata – segíts, hogy segíthessünk!

Tisztelt Tagjaink, kedves Olvasó!

 

A Belügyminisztérium megkezdte a rendvédelmi életpálya továbbfejlesztésére vonatkozó lehetőségek vizsgálatát, amelyhez javaslatokat várnak a szakszervezetektől. Ennek okán kérünk, segíts nekünk, hiszen te vagy, ti vagytok érintettek, az eddigi tapasztalatokat saját bőrötökön érezhettétek, így a ti véleményetek releváns.

Kérjük, oszd meg velünk, és esetleges javaslataidat is arról, hogy az életpálya modellt a jövőben hogyan képzeled, esetleges új jogintézmények bevezetését, vagy a meglévők módosítását tartod célravezetőnek, mi szükséges – véleményed szerint – ahhoz, hogy a pálya megtartó legyen, hogyan éreznéd magad egzisztenciálisan biztonságban, szükségesnek tartod-e a lakhatási támogatások körének szélesítését, a családosok kiemelt támogatását, illetve miként várnád el az életpálya lezárását.

Ez a kérdés nem csak neked, nekünk is fontos, ezért szeretnénk a közvetlen tapasztalatok alapján elkészíteni javaslatunkat, a ti véleményeteket továbbítani az illetékesek felé. Bízunk benne, hogy most is – mint az életpálya-modell kidolgozásakor – sokan megosztjátok velünk, hiszen a munkátokat, ezzel együtt az életeteket határozza meg.

Véleményedet e-mail címünkre –tmrsz2004@gmail.com – küldheted legkésőbb 2018. június 14-ig.