Kékszakáll és kulisszajárás – az Operettszínház kedvezményes ajánlata

KULISSZAJÁRÁS!

NÉZZEN MEG EGY SZÍNPADI IRODAHÁZAT!

Ilyen még nem volt!

Betekinthetnek a színpad kulisszái mögé egy különleges előadás előtt. Ha most kihasználják kedvezményes jegyvásárlási lehetőségünket, akár színházunk vezető művészeivel is találkozhatnak egy kulisszajárás alkalmával! Izgalmas kaland (nem) csak irodaházban dolgozóknak!

Jacques Offenbach: Kékszakáll

2018. április 12. 19:00 és április 13. 19:00-kor kezdődő időpontjaira

20%-os kedvezménnyel és vezetett kulisszajárási lehetőséggel

válthatnak jegyeket.

Jegyek 2.880 forinttól kaphatók.

A Budapesti Operettszínház új bemutatója leporolja a romantikus, ám titokzatos történetet, és   egy vállalati szférába helyezi – számos humoros képpel.

Kedvezményes jegyeink személyesen irodánkban és online is megvásárolhatók az alábbi linkre kattintva, az alábbi kedvezménykóddal érvényesítve:

http://operettszinhaz.jegy.hu/?event_disabler=295

A kód neve: KULISSZA77

Amennyiben online vásárolja meg jegyét, kérjük, hogy hívja fel a 06/1-3532172-es telefonszámot, hogy regisztrálhassuk a kulisszajárásra. A kulisszajárásra csak a 2.880 forintnál drágább jegyekkel lehet regisztrálni.

Előadásonként 50 főnek tudunk kulisszajárást biztosítani!

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket, jegyigényeiket várjuk Szekszárdi Tímeánál, a 1/ 3532172 és 30/ 280 6758-as telefonszámon, vagy a szekszardi.timea@operett.hu e-mail címen /telefonos elérhetőségeik megjelölésével/;

Jegyek a készlet erejéig kaphatók!

Töltsenek nálunk egy jókedvű, különleges és kicsit „más” estét!