- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Villapark Várgesztes – kedvezmény

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálnak egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét. 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.  Saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáik egyedi privát szférát biztosítanak.

A Villapark Várgesztes vállalja a TMRSZ tagjai részére a tagsági igazolványuk felmutatásával, hogy az alábbi kedvezményeket biztosítja:

Szállásfoglalást tehetnek a tagok a www.villapark.hu weboldal online szállásfoglaló felületén, valamint a recepció közreműködésével a +36 34/494-494 telefonszámon illetve az info@villapark.hu vagy a foglalas@villapark.hu email címeken.

A tagok a foglalásukat teljes, kedvezmény nélküli áron teszik meg, mely során előleget fizetnek a foglalást követően (a visszaigazolásban szereplő szerződéses feltételek szerint), majd a kiutazáskor fizetik meg a fennmaradó összeget, amikor a foglalási értékre vonatkozóan az igazolvány felmutatásával csökkentik azt a 10%-os kedvezményértékkel.

Cím: 2824 Várgesztes Villapark 201/25.

Tagsági igazolványod vidd magaddal!