- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

A TMRSZ tag!

100%-os jogvédelem, balesetbiztosítás, kedvezmények.

A TMRSZ tag bátor, hazaszerető, szolidáris, jogkövető,

kiáll az igazság, és az igaza mellett,

mindenkor az állampolgári jogok érvényesítését tartja szem előtt, és a nép érdekeinek megfelelően jár el!

A TMRSZ érdekeitek következetes képviselete mellett jogi támogatásával – több tíz millió forintokat ítélt meg a bíróság büntető- és munkajogi stb. peres ügyekben tagjainak. A jelzett ügytípusokon túl, más jellegű jogi eljárásokban (biztosítási jogviszonyok, családi jellegű jogviszonyok, stb.) is biztosít ügyvédet, jogi képviseletet. Balesetbiztosítás, kedvezményes vásárlási, nyaralási lehetőség. Egyéni kérésre is segítséget nyújt ilyen irányú igény esetén.

Amennyiben úgy érzed, hogy munkavállalóként és hazaszerető állampolgárként van még mit javítani a helyzeteden, hogy esküdben foglaltaknak eleget tudj tenni, és ha kell, kiállj a jogaid, az érdekeid védelmében, szolidáris vagy, akkor köztünk a helyed.

Továbbá minden magyar állampolgárt, akik egyetértenek a munkavállalók érdekében tett törekvéseinkkel, pártoló tagként várunk sorainkba!

Honlapunk www.tmrsz.hu rendszeres látogatójaként megismerheted célkitűzéseinket, elért eredményeinket, a munkavállalók védelmében kifejtett erőfeszítéseinket.

További kérdések felmerülése, vagy csatlakozási szándékod esetén hívd Központi Koordinációs Irodánkat a 74/512-297-es telefonszámon, vagy keress bennünket elektronikus úton a tmrsz2004@gmail.com e-mail címen.

TMRSZ