- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Szima Judit üzenete:

„Igyekszem életben maradni a börtönben,

hogy ha kijövök, továbbra is tudjak a

magyar embereknek segítséget nyújtani”

Veszprém, 2017.05.11. Szima Judit megkezdi börtönbüntetésének letöltését. A Veszprém Megyei Bv. Intézet előtt videó anyag készült.

A riportban Szima Judit, a TMRSZ alapítója, örökös főtitkára, ny. rendőr alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egykori főnyomozója többek között így nyilatkozik:

„…Én azért bízom benne, hogy ennek, a törvénytelenség sorozatnak, és ebben nem csak a saját esetemet értem, hanem a magyar emberek nehéz, hányattatott sorsát is, előbb vagy utóbb vége kell, hogy legyen, ezt hosszú távon nem lehet csinálni. A történelem is igazolta, hogy azok, akik ilyen eszközöket használtak, hosszú távon nem tudták a hatalmat fenntartani. És azt üzenem az embereknek, hogy ne adják fel, mert igyekszem én is úgy életben maradni a börtönben, hogy ha kijövök, továbbra is tudjak a magyar embereknek segítséget nyújtani, akik arra rászorultak. Mindenkire szükség van ebben az országban, ki ezért, ki azért, de mindenki megteszi a magáét, és ezáltal tudunk csak előrébb jutni.”

Mint ismert, a TMRSZ örökös főtitkáráért a veszprémi börtön elé élőláncot szerveztek, hogy így tiltakozzanak az igazságtalannak, méltatlannak és törvénytelennek nevezett büntetés ellen.

Itt található az erről készült film, amelyet Tarczi István készített:

 

Fórizs Eszter és Kőszegi M. László év elején készült filmje pedig itt: