- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Bíró leleplező elszólása az ítélethirdetésből

Időutazást kínálunk olvasóinknak díj- és költségmentesen, csak egy kattintásba kerül. Az ötvenes évek stílusa, mint velünk élő történelem 2016-ban. Nem virtuális utazás, nem Kunmediátoros, ez a valóság ma a bíróságon , ha koncepciós perről van szó.

Helyszíni tudósításunk a Zalaegerszegi   Törvényszékről.

Időutazás az ötvenes évek tárgyalótermi milliőjébe. A szenvedélyes vadász és területi vadászkamara etikai bizottságának elnöke Dr. Mesterházy István és törvénytelenül , golyóstollal kijelölt bírói tanácsa az ítélete indokolásakor lényeges tényállási elemet mondott ki az ötéves letöltendő börtönbüntetés büntetési tételt alátámasztó körülményként, úgy is fogalmazhatnánk, hogy véletlenül igazat mondott 30 másodpercig.

Ez a körülmény az, hogy a sikkasztás vádjává tett “cselekmény” azért bűncselekmény, mert noha a beszámolókat a TMRSZ valamennyi döntéshozó testülete – így a Vezetői Testület, a Küldöttértekezlet és a Kongresszus is – elfogadta, a beruházás megvalósulásáról hozott beszámolókat pedig úgyszintén elfogadta (mint az egy önkormányzatisággal bíró szuverén belügyekkel bíró civil szervezetnél megkövetelt és magától értetendően is belügy) éppen ezért   a vádlottak azért követték el a bűncselekményt a bíróság szerint, mert demokratikusan, a jogszabályok betartásával jártak el.

Korábban feltett anyagunkban hivatkoztunk erre a bírósági megnyilvánulásra, momentumra, mint a bíráskodás XXI. századi szégyenfoltjára, azaz az ítélet kihirdetésekor elhangzott eme veretes mondatra.  Azért, mert jogszerű volt a működés öt év letöltendő börtönbüntetés jár egy valódi érdekvédelmi szervezet képviselőjének noha a legfőbb döntéshozó szerv szabályszerűen hoz döntéseket, az nem tetszik a hatalomnak, akkor megrendelésre mindig akad egy szenvedélyes és etikai etalonként felkent bírói talárba öltöztetett valaki , aki az elvárt ítéletet hozza . Úgy tűnik, mintha az ötvenes években lennénk.  Ismét lemészároltunk, halálba küldtünk egy demokratikusan és szabályszerűen működtetett szervezeti vezetőt.

Itt láthatóak az árulkodó mondatok, melyek egyértelműen leleplezik, hogy koncepciós ítéletet hoztak a tisztességes, pártatlan eljárás látszatára sem adtak, amit még tetéz az is, hogy  mindezidáig sem bírálta el a Pécsi Ítélőtábla a 3 darab elfogultsági kifogásunkat , holott az ítélet már több, mint egy hónapja megszületett és „jogerős”.

link: A video

A bírói hadarás miatt a szöveg: „Beszámolókat a TMRSZ kongresszusa is elfogadta. Az elsőfokú bíróság így ezen tényállási pontok tekintetében törvényes és logikus bizonyíték értékelő tevékenység eredményeként állapította meg, hogy a vádlottak elkövették a terhükre rótt bűncselekményt. „

Zalaegerszeg, 2016.11.29.