- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

A decemberi illetmények decemberben történő ki(nem)fizetése tárgyában

TMRSZ Tájékoztató

Mint arról korábban tájékoztatást adtunk honlapunkon, a Miniszterelnök úrhoz, továbbá a belügyi és nemzetgazdasági miniszter urakhoz fordultunk, kérve segítségüket abban, hogy a decemberre járó illetmények lehetőség szerint még ez évben kifizetésre kerüljenek. Választ eddig még nem kaptunk, ezért telefonon érdeklődtünk a Miniszterelnöki Titkárságon az ügy állásáról.

A telefonos érdeklődésünkre azt a választ kaptuk, hogy „most sem tudnak mást mondani, ugyanúgy áll a dolog. Érkeztették segítségkérő levelet, de még nincs kiszignálva”.

Érdeklődtünk, mi az érkeztetési szám, hogy a közeljövőben tervezett ismételt érdeklődésünkben tudjunk rá hivatkozni, de erre érdemi választ nem kaptunk, megnyugtatott, hogy legközelebb is tudni fogja miről érdeklődünk, majd rengeteg munkájára való hivatkozással azt válaszolta, hogy nem fogja most előkeresni a még ki nem szignált aktát.

Szerettünk volna valami érdemi és előremutató kedvező hírt tájékoztatásként adni, de sajnos a rendvédelmi dolgozók decemberi illetményének decemberre kért kifizetési ügye még nincs kiszignálva, a titkárságon nem érnek rá kikeresni az aktát, érkeztető számot pedig a Miniszterelnök úr titkárnője nem volt hajlandó adni.

Magyarország, Miniszterelnöki Titkárság 2016. december 21.

Itt tölthető le a BM válasza.

TMRSZ