MÉG NEM ELÉG….(?)

TMRSZ-GONDOLATOK ADVENT IDEJÉN

ADVENT IDEJÉN, AMIKOR: VÁRAKOZUNK

www-tvn-hu_0ddbdeb9e27b2adf7bb732235008bf59Országunk belső és külső megítélése  – ha finoman akarunk vélekedni is, – KAOTIKUS.

KÁOSZ uralkodik az élet minden területén.

Szabadon választott ‘szabadságunkkal’ a kérdés az : hova, mire jutottunk?

Mit ér az ember, ha magyar? Mit ér az ember, ha kisember, s mit, ha “nagy”?

Emlékeinkben az él, hogy akartunk egy rendszerváltást 1990-ben, amely egy ‘szabad’ ország létrejöttét célozta meg.

S ezen várakozásunkhoz képest azt élhettük meg és át, hogy  hirtelen, mint a palackból a szellem, kiszabadult az addig mesterségesen visszafojtott

anyagi javak megszerezhetőségének, elrabolhatóságának folyamata.

Álszabadságban leledzvén elkezdődött egy ál piacgazdaság építési folyamata, amely nem szólt másról, mint az elmúlt 25 esztendőben önmagukat oligarchákká kifejlesztő zsarnoki szűk réteg ország fosztásáról. Az adófizetők rabszolgává degradálásáról.

Köztük vannak olyanok, akik 27 esztendeje szakadatlanul tehetik ezt. Kastélyosodva, helikoptereződve és minden elképzelhető létező módon a korrupcióban lubickolva, ficánkolva.

KÖZBEN, azon magyarok, akik látják, hogy ez tovább nem mehet, mert ebből az országból ténylegesen nem maradhat semmi, az egyszerű matematikai törvények alapján, s mernek ‘szólni’, a MEGFÉLEMLÍTÉS TALAJÁN állóan élhetik mindennapjaikat, feltéve a kérdést: MERRE PAKOLJAK?

Viszont, mindenki el sem mehet, hiszen vannak olyanok, akik képtelenek elhagyni ezt az országot, mert ez az életük, a mindenük.

A HAZA kifejezést szándékosan nem használjuk, mert teljesen devalválódott az értéke eme jelentéstartalomnak, a hamis próféták ténykedése nyomán.

Főtitkárasszonyunk, soha senkitől nem tartva, a “falig is elmenve” védte a kisemberek, 10 ezer fős szakszervezetünk tagságának érdekeit.

Amint a Zalaegerszegi Törvényszéken 2016.november 29-én fülsiketítő módon a ‘világba’ kiáltattatott, ehhez ez a rendszer ‘engedélyt’ nem adott, ebben a rendszerben: ‘BŰNÖS’  az az ember, aki ellenvetéssel él az oligarchaérdekkel szemben!!!!!

DE! Ez nem “csak” ennyi….Egy teljes országnyi polgárt nem lehet kiskorúsítani!

Főtitkárunk eltaposhatatlan! A magyar ember ‘igazsága’ is megszületik, megérik.

MOST éppen a Pécsi Ítélőtáblához fordulva kerestetik az!!!! Merthogy: ” MÉG KÉR A NÉP…”

S EGYELŐRE, MÉG VÁR.

Szima Judit főtitkár koncepciós ítélet utáni nyilatkozatai itt láthatóak:

https://www.youtube.com/watch?v=hWnKeyVBz80

https://www.youtube.com/watch?v=L1Gmw-6Rxjg