- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

4. Elfogultság

A tömeges megkeresések miatt kérésre  közzétesszük Szima Judit főtitkár által ellenjegyzett Zalaegerszegi Törvényszék ellen tett  4. elfogultsági beadványát.

halas-koszonet-iA Zalaegerszegi Törvényszék másodfokon hozott ítélete nemcsak Szima Judit főtitkár, hanem a szakszervezetünk álláspontja szerint is törvénysértő. A 4 elfogultsági beadványból ez idáig 3 elfogultságot nem bíráltak el.

Ez ügyben rengeteg e-mail érkezett központi e-mail címünkre a tmrsz2004@gmail.com- ra, miszerint a Pécsi Ítélőtáblához az alábbi megkereséssel fordultak a magyar állampolgárok ügyünkben:

„címzett: birosag@pitb.birosag.hu

Tisztelt Pécsi Ítélőtábla !

Magyar állampolgárként fordulok a  Tisztelt Ítélőtáblához kérve azt ,hogy a zalaegerszegi Törvényszéken  Szima Judit és társai ellen Bf.223/2016.számon folyamatban volt büntetőügyben Szima Judit és aTMRSZ eddig el nem bírált elfogultsági kifogásait elbírálni szíveskedjenek ,s a kizárási indítványnak adjanak helyt .Véleményem szerint a társadalomban is a bíróság elfogultságát hitelteleníti a kifogásolt bírói magatartás ,ingatja az igazságszolgáltatásba vetett hitet ,ha ennyire nyilvánvalóan és látványosan megalázza a vádlottat a bíróság ,mint tette azt a panaszolt esetben ,valamint az ítélet kihirdetésekor is (ami híradóban és az interneten is láthatóvá vált .)

Kérem ,adjon helyt Szima Judit kérelmének a Tisztelt Ítélőtábla ,bizonyítva azt ,hogy lehet még bízni abban ,hogy működik még a hatalommegosztás elve szerint az igazságszolgáltatás rendszere Köszönöm ,hogy elolvassák írásomat .

Tisztelettel : egy aggódó magyar állampolgár”

Minden ügyünkért aggódó és tevőlegesen is eljáró magyar állampolgárnak nagy tisztelettel megköszönjük segítségét. Kérjük fogadják el őszinte és hálás köszönetünket.

Amennyiben egyetértesz a küzdelmünkkel, úgy te is tegyél meg legalább ennyit egy tisztességes emberért , akiért továbbra is kiállunk, szakszervezetünkért, az emberekért.

TMRSZ