- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Koholt eljárás 7 éve tart a TMRSZ ellen – ügyészség, bíróság összezárt

Ügyészségen eltűnt iratok – Hadjárat, koholt vádak?

Koholt vádak és koholt eljárás 7 éve tart a TMRSZ ellen- eltűnt iratok- ügyészség-bíróság felelőssége, azaz egymás megvédése bármi áron.

polt_peter_nol_hu“A főtitkár valamint a szakszervezet ellen még 2011. évben indítottak “hadjáratot”, azóta van folyamatban a büntetőeljárás: sikkasztás és csalás gyanújával.

Hadjárat és koholt vádak. Már a történet kezdetén így jellemezték az ügyet. Miért is? Mert érdekes összefüggésekkel kezdődött. Szima Juditék tüntetést tartottak a Parlament előtt 2011. május 31.-én, kedden. A hivatásos állományú dolgozók jogainak védelme érdekében szerveztek demonstrációt. E mellet még számos más ügyben álltak ki a rendvédelmi dolgozók érdekeiért. A 2011. május 31.-ei tüntetésen a visszamenőleges hatállyal megvont nyugdíjazás miatt emelték fel szavukat, de az akkori alkotmányos jogok megsértésével ezt a jogosultságot mégis megvonták. Így nyugdíj helyett az adó mértékével csökkentett összegű járadékos ellátásra lettek jogosultak a korábban jogszabály által hivatalosan is nyugdíjazott rendvédelmisek. A szakszervezet három próbapert indított a Magyar Állam ellen tagjai képviseletében, ami a mai napig is folyamatban van…”

A teljes cikk az alábbi linken olvasható:

http://civilhetes.net/ma-folytatodott-volna-a-szima-ugy-targyalasa-ugyeszsegen-eltunt-iratok-hadjarat-koholt-vadak