- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

A magyar igazságszolgáltatás rendszerébe költözött a Bermuda háromszög?

A koncepciós perben a helyzet tovább fokozódik…

eltunt_0-1Mint arról korábban hírt adtunk rejtélyes módon több, mint 8000 oldal irat tűnt el eddig a Főtitkár Asszony és társai ellen folyamatban lévő büntetőeljárásban (http://tmrsz.hu/2015/10/26/az-ugyeszek-marpedig-nem-lopnak/ ) , ami persze sem az ügyészséget, sem az I. fokon – ezen iratokra hivatkozva is – koncepciós ítéletet hozó bíróságot nem zavarta, sőt nem hatotta meg a Zalaegerszegit Törvényszék elfogultságtól nem mentes II. fokon eljáró tanácsát sem. Eltűntek és kész, az ügy le van zárva. Ugyan, mit számít az, ha nincsenek meg a bizonyítékok?  Ezek után mit csodálkozunk azon, ha még néhány szál papírnak nyoma vész? Ja, hogy az  a zalaegerszegi tanács és törvényszék elleni kizárási indítvány volt, ami azt mutatatta be, hogy a tisztességes eljáráshoz való jog ismételten sárbatiprásra került?  Mit zavarja az a mindenható, hatalmat kiszolgálókat, hogy  kézen-közön, szinte az éterben eltűnt, semmibe foszlott az ártatlanul meghurcoltak beadványa? Hát nem értik ezek az alaptalanul vádoltak, hogy messze van a Kúria Zalaegerszegtől, s még messzebbre Pécstől? A Bermuda háromszögben is eltűntek a hajók, legalább van valami jó kis rejtély!

Mi is történt megint?

A TMRSZ főtitkára, mint I.r. vádlott , valamint a TMRSZ által benyújtott elfogultsági kifogást a   Zalaegerszegi Törvényszék 38-as sorszám alatt felterjesztette a Pécsi Ítélőtáblára. Legalábbis a bírói akta iratai szerint az elfogultsággal kapcsolatos Zalaegerszegi Törvényszék felterjesztését a Pécsi Ítélőtábla 2016.09.28-án át is vette.

2016.10.14-én és 15-én történt érdeklődésünkre azt a tájékoztatást adták a Pécsi Ítélőtáblán, hogy azt 2016.október 4-én felterjesztették a Kúriára, de többszöri kérdésünkre sem tudták közölni, hogy azt a Kúria mikor vette át, mivel átvételt igazoló adatot nem találtak.

A Kúria többszöri megkeresésünkre viszont azt nyilatkozta, hogy hozzá semmiféle felterjesztés nem került a Pécsi Ítélőtáblától, ilyen ügy nincs is iktatva náluk.

A kizárási indítványunk úgy látszik gondolt egyet, s magától kirándulni indult valahova, merthogy az elfogultsági indítványok már csak ilyenek.

Persze ismételten az a helyzet, hogy rajtunk kívül senkit nem érdekel, sem a Zalaegerszegi Törvényszéket, sem a Pécsi Ítélőtáblát, sem a Kúriát, hogy az „igazságszolgáltatás szigorúan szabályozott rendszerében” iratoknak vész nyoma. Egy érdekli őket csak, hogy minden esküjüket és gerincüket, lelkiismeretüket, bírói függetlenségüket  félre téve, a törvényességgel semmit nem törődve teljesítsék a kenyéradó gazda , a hatalom parancsát.

Úgy látszik a törvénytelenségek garmadát következmények nélkül lehet még továbbfokozni. Ez a tisztességes eljárás? Ez a jogállam?

TMRSZ