- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Rövid hírek Tolnából

rovid-hirek

A 2016. szeptember utolsó napján összeült Érdekegyeztető Tanácsülésen dr. Soczó László r.dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány arról tájékoztatta az egybegyűlteket, hogy a főkapitányság létszáma fel van töltve, és rendezett a pénzügyi helyzet is. Hétfőn (2016.10.03.-án) került kifizetésre a teljesítményértékelés.

A határra vezényelt század az ülést megelőző napon rendben elment, az oltásokat megkapták, felszerelésük, ellátásuk biztosítva van.

Dr. Tóbiás Rajmund r.ezredes úr elmondta, hogy – eddig – 30 fő jelentkezett a határvadász képzésre, az egészségügyi és pszichológiai szűrésüket 2016.10.06-ig kell befejezni.

A megyei gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes asszony, Taukerné dr. Pusztai Erika r.ezredes arról adott tájékoztatást a jelenlévőknek, hogy a főkapitányság pénzt kapott a képernyős munkahelyek kialakításához, vagyis lehetőség lesz monitorok, asztalok székek vásárlására, valamint a közfoglalkoztatási program keretében bútorok is összeállításra kerültek.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban – vagy egyéb kérdéskörben – észrevételetek van, vagy kérdésetek merült fel, esetleg problémátok adódott, keressetek minket bizalommal!

TMRSZ