PEGAZUS LOVARDA és Vendégház – Sárrétudvari

Lovarda

PEGAZUS LOVARDA és Vendégház

4171 Sárrétudvari, Damjanich u. 6.

Létezik egy nyugodt, csendes település az Észak-Alföldön: Sárrétudvari

Ez az egyetlen település, amely nevében mais őrzi a tájegység történelmi jellegét. Egy merészet álmodócsalád alázatos munkájaként született meg itt a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház.

A szállás egyedisége a hamisítatlan falusi környezet, mely kiváló lehetőséget nyújt a mindennapi stresszlevezetésére, családi- illetve baráti kapcsolatok elmélyítésére, csapatépítő programok lebonyolítására.

Az aktív pihenésre vágyó vendégeknek a Lovarda remek alkalmat kínál az év bármely szakában. Legyen az tapasztalt lovas, vagy épp olyan, aki most szeretné azt a csodálatos élményt megtapasztalni, hogy milyen kapcsolat alakulhat ki ló és lovasa között.

Néhány sportot tanulás nélkül is lehet űzni, a lovaglás nem nélkülözheti a képzést, mivel a lovasnak új test- és egyensúlyi helyzettel, új mozgásformákkal és egy másik élőlénnyel kell megismerkednie.

 A SárrétiPegazus Lovardában szakképzett oktatóktól sajátíthatják el ezt a tudást.

Igényes körülmények között várják kedves lovastársaikat, lovagolni vágyókat, és a lóbolondokat. A lovarda színes palettán kínálja szolgáltatásait: bértartás, lovasoktatás, lovastábor, lovastúrák, rendezvények. A vendégház pedig kellemes pihenést nyújt az ide látogatóknak.

Azt szeretnénk, hogy a vidéki turizmust kedvelők megtapasztalják a természetközeli életforma semmivel össze nem hasonlítható élményét.

 

Minden szolgáltatásra 10 % kedvezmény biztosít!

Elérhetőség:

36 30 279-4538

Honlap: http://www.sarretipegazus.hu/

Tagsági igazolványodat vidd magaddal!

1 tag és 3 hozzátartozó részére érvényesíthető!