SEGÍTSÉGKÉRÉS bakancs ügyben

Kedves Tagjaink, kollégáink!

Egyik rendőrségi dolgozó, tagtársunk nevében fordulunk hozzátok a segítségeteket kérve.

Mindenki előtt ismeretes, hogy a szolgálati bakancs ára több, mint 30 000 forint.

208sTagunk 2016. január 6-án az esti órákban ért haza a munkából,  a 2. emeleti panel lakásuk bejárati ajtajában lévő lábtörlőn hagyta 5 percre a szolgálati bakancsát, hogy leolvadjon róla a hó. Ezen rövid idő alatt valaki eltulajdonította a szolgálati lábbelit. Azonnal elkezdte keresni a lépcsőházban, de egyik lakó sem tudott semmit, nem látott semmit. Lényeg az, hogy a lábbeli nem került elő.

Tagunk felesége GYES-en van kisfiukkal, emellett lakáshitelt törlesztenek, megélhetésük nehezen megoldható így is, így nem tudja az új bakancs árát előteremteni bárhogy igyekszik, ami pedig a szolgálatban kötelező viselet. Ezért fordulunk hozzátok, hogy amennyiben valaki tud segítsen.

Kérjük, amennyiben nyugdíjba vonult vagy leszerelt kollégának – vagy akár állományban lévőnek is – lenne nélkülözhető, akár használt, jó állapotú 42-es méretű bakancsa (14M e.r. gyakorló bakancs), és azt oda tudná ajándékozni bajbajutott kollégánknak, mielőbb jelentkezzen szakszervezetünknél akár e-mailben (cím: tmrsz@interware.hu), akár telefonon (tel:06704590199), hogy a segítségkérővel a kapcsolat létrejöhessen.

Előre is köszönjük segítő, együttérző együttműködéseteket!

TMRSZ