- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

TEK wellness

Gondolatok a terrorelhárításról a francia események kapcsán

tek IIA Charlie Hebdo elleni terrorcselekményt követően újabb – a korábbinál is brutálisabb – terror eseményekben folytatódott mindaz a szörnyűség, amely minden jóérzésű embert elborzasztott és a döbbenet, a fájdalom, a szomorúság és a harag elegye lett rajta úrrá a párizsi események híreit olvasva, látva.

A francia titkosszolgálatok nem tudták megakadályozni a történteket és úgy tűnik a lezajlott támadások alapján, hogy hiába ömlenek euró milliárdok terrorelhárítás címszó alatt egy szervezet megerősítésére, ha az alapok rosszak, ott nincs, nem lehet eredményes elhárításról beszélni. Az csak egy feneketlen zsákként funkcionál, amelyben a milliárdok ellentételezéseként magyarázkodások sejtelmes titkosítások állnak.

A terroristák egy része francia honban született sokadik generációs bevándorló gyermeke, egy részük pedig – a híradások szerint Magyarországon is átsétált – 2015-ös migránsnak maszkírozott bűnöző, ha úgy tetszik: terrorista.

A sajnálatos, szörnyűséges párizsi tragédia kapcsán önkéntelenül, asszociatív módon felmerül a magyar terrorelhárítás, a TEK is.

Magyarországon is kihasítottak 2010-ben egy sor hatáskört, egy rakat pénzt és több száz embert a rendőrség szervezetéből, mondván hogy egy kifejezetten terrorelhárításra specializálódott szervezet professzionális módon fogja garantálni a magyar emberek biztonságát a terrorveszélytől.

Miközben Franciaországban csak az ottani TEK székházára 1300 milliárd forint körüli összeget fordítottak – el lehet képzelni, hogy milyen összeg fordítódik effektív terrorelhárításra -, még így sem tudták megakadályozni a történteket. Mondhatnánk akkor, hogy miért várunk el csodát a magyar TEK-től? Mondjuk is, mivel eddig a TEK kivételezettségének a többi rendvédelmi szervhez képest hatalmasnak tekinthető támogatottsága ellentételezéseként alig tud valamit véleményünk szerint a magyar közvélemény terrorelhárítási téren.

A TMRSZ egyes tisztségviselői saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy mindezen eredménytelenségnek tűnő csend ellenére a magyar terrorelhárításnak anyanyelvi szinten keleti nyelveket beszélő ügynöke is lehetett számos erre utaló jel alapján, s a TEK-hez köthetően az valószínűsíthető, hogy a migránsok között megbúvó terroristák felkutatása helyett a magyar TEK-esek a diktatúrákat is megszégyenítő módon saját állampolgáraik ellen fejtenek ki jogszerűtlen ténykedést terrorveszélyre hivatkozva.

Közel egy évvel ezelőtt tártunk fel olyan történéseket a TMRSZ elleni titkosszolgálati műveletről árulkodó eseménysorozat kapcsán, melyek során  – szerintünk – gyakorlatilag a TEK közreműködésével nem terroristákat kerestek főmunkaidőben az adófizetők pénzét elköltve, hanem politikai ellenfélnek minősített rendőrszakszervezet tisztségviselőivel szembeni provokációk sorát szervezték meg. Miközben lehet, hogy eközben pont Magyarországon keresztül gyalogolt át néhány valódi terrorista Párizs felé tartva.

Sem a Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságát, sem a magyar kormányt, sem a legfőbb ügyészt, de még csak a titkosszolgálatokat felügyelő államtitkárt sem érdekelték ezek a tények, és a TEK vezérőrnagy ura a mai napig semmilyen intézkedéséről nem tájékoztatott, semmilyen választ nem adott azzal kapcsolatban, hogy mi indokolta azt, hogy terroristák helyett magyar szakszervezeti tisztségviselőket kívántak olyan provokációkba bevonni, amelynek műveleti végrehajtója – véleményünk szerint – a TMRSZ-hez telepített „titkosügynökük” volt. A magyar terrorelhárítás ugyanis legfőképpen azzal volt elfoglalva, hogy a gondolkodni merészelő és a munkavállalók érdekében fellépő szakszervezeti tisztségviselőket bélyegezze meg a terrorista billoggal és ennek eredménytelensége, a gyermeteg dekonspirációk után sem történik semmi olyan számonkérés, amely jogállamban természetes lenne ennek nyilvánvalóvá válásakor.

A TMRSZ felvetéseire, kérdéseire a válasz helyett terelnek, vagy hallgatnak és államtitokká minősítik önmaguk hibáit (bűneit?) tartalmazó aktákat.

Mindaddig, amíg a nem a valós, effektív, szakértői terrorelhárítás eredményeiről hallunk eredményeket, addig önmegmagyarázó és politikai megrendelést a la carte végrehajtó csapatnak tűnhet az egész.

A magyar kormányzat semmit nem tett a mai napig azzal kapcsolatban, hogy a TMRSZ ellen megvalósult titkosszolgálati provokációk törvénytelensége feltárásra kerüljön. A TMRSZ-szel kapcsolatos történések alapján úgy tűnik, hogy ahelyett, hogy a magyar terrorelhárítók a terroristák ellen lépnének fel, helyette magyar családanyával, magyar szakszervezeti tisztségviselőkkel szemben  intézkednek a rendelkezésükre álló eszközökkel, korlátlan lehetőségekkel visszaélve, sikertelenség esetén pedig titkosítják a törvénytelenségekről szóló akták mögöttes információit.

És napjainkban tevékenységükről:

http://444.hu/2015/11/25/a-honap-pofara-esese-akiket-a-tek-nemzetkozi-beagyazottsagu-terroristaknak-nevezett-azok-csak-tortenelemrajongo-felvideki-sracok

http://nol.hu/belfold/hagyomanyorzoket-csiphetett-el-a-tek-1577031

Szekszárd/Budapest, 2015.november