- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Hírek Tolna megyéből

Tolna MRFKA Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság november végi érdekegyeztető tanácsülésének keretében tájékoztatást kaptunk az aktuális problémákról, hírekről, illetve a közeljövőben várható eseményekről, amit most továbbadunk nektek is.

Megtudtuk, hogy az új – rendőrségi tulajdonú – autók a következő esztendő első félévében várhatók, és Hivatalvezető úr beszélt a januártól bevezetésre kerülő elektronikus ügykezelésről, amitől egyébként nem csak papír megtakarítást várnak, de könnyebbséget is a munkában.

Az elkövetkező hétvégéken a főkapitányságon és a Szekszárdi Rendőrkapitányságon nagytakarításra kerül sor, valamint elkezdődött a festés a Tartsay utcai objektum konditermében, ami egyébként teljes felújításra vár, a gépek vonatkozásában egyaránt.

A november havi illetménnyel együtt utalásra kerül 4.000 Ft bankszámla vezetési díj hozzájárulás, melyről korábban már olvashattatok honlapunkon is, hiszen ez a hír a teljes rendőri állományt érinti. (http://www.tmrsz.hu/2014/11/27/4-ezer-forinttal-tobb/)

A Humánigazgatási Szolgálat vezetője elmondta, hogy a megyében a létszámhelyzet jó és ellentétben a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal, a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal, illetve a Készenléti Rendőrséggel, áthelyezési kérelmek esetén nem kell visszatartani az állományt. Az áthelyezésekkel-visszatartásokkal kapcsolatban felmerült probléma miatt számítanak a szakszervezetek segítségére.

Végül értesültünk arról is, hogy a szervezeti teljesítményértékelés folyamatban van.

TMRSZ