- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Megérdemelt nyugdíjas évek

20140923_150439Nem vártuk, mégis elérkezett a búcsúzás ideje….

Engedd meg, hogy nyilvánosan is megköszönjük Neked a tisztségviselőként, titkárként végzett szakszervezeti munkádat, mellyel a hódmezővásárhelyi és tulajdonképpen a Csongrád megyei tagokat segítetted hosszú évekig, egész pontosan 2007 óta, lelkiismeretesen, összefogva ezzel azt a nem kis közösséget.

Azon kevesek közé tartozol, aki a bajban, a nehéz helyzetben is helyt álltál és állsz a mai napig.

Tisztességgel, becsülettel kiálltál a szakszervezet mellett, még akkor is, ha olykor volt ellenvéleményed, de tartottad a lelket a tagságodban és mindvégig képviselted őket, az érdekeiket.

Egyáltalán nem kétséges, nagymértékben hozzájárultál ahhoz, hogy a TMRSZ eredményesen végezhesse dolgát és segítséget tudjon nyújtani minden tagjának, aki hozzá fordul. Emberi értékeid és szakszervezeti munkád mindenkor hasznára vált a TMRSZ-nek és a tagoknak, és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk Rád.

Hisszük, hogy búcsúnk nem örökre szól, mert bízunk benne, hogy a megérdemelt nyugdíjas éveidben is tudsz időt szakítani a szakszervezetre, hiszen tapasztaltad, tudod, hogy munkánknak igenis van létjogosultsága, és működik, csak bátran kell szembenézni a problémákkal és fel kell lépni a munkavállalókat, nyugdíjasokat sújtó igazságtalanságokkal szemben.

Kedves Erzsike, köszönjük mindazt, amit nekünk, a TMRSZ-nek és tagjainak adtál, köszönjük a lelkiismeretes munkád, az emberséged és nem utolsó sorban a barátságod!

 

A barát egy mosoly, szív, mely bátorít ha félsz,
A barát taps, mely ujjong ha célba érsz.
A barát egy kéz, mely felhúz ha elestél,
A barát az álom, mit éberen kerestél.
A barát egy könnycsepp, mely érted hull ha baj van,
A barát gyémánt páncél, óv téged a harcban.
A barát egy nevetés, mely felharsan ha meglát,
A barát egy rózsakert, mely Neked nyitja bokrát.
A barát egy csillag, mit az éj varázsol,
A barát egy dallam, mit meghallasz bárhol.
A barát egy lány, ki kitáncol a tűzből,
A barát egy emlék, mit szívedben őrzöl.
A barát is csak ember, s néha tán hibázik,
De szeret, s ha nincs veled, érezd, hogy hiányzik!

 

Titkáruktól a TMRSZ hódmezővásárhelyi tagsága zárt körben elköszönt, élőszóban megköszönve az értük, értünk, TMRSZ-ért végzett munkáját, és átadták Neki szakszervezetünk ajándékát is.

Köszönjük!

 

Szeretettel:

TMRSZ teljes tagsága nevében 

Szima Judit főtitkár