- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Ártatlanul vádolták

Ártatlanul vádolták

jogKét napig őrizetben volt, három rendbeli, gyermekkorúak ellen elkövetett szeméremsértéssel vádolták – a TMRSZ jogi segítségével szerencsére végül bebizonyosodott az ártatlansága.

Minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy tagunk nem követte el a terhére rótt bűncselekményt, amellyel ártatlanul vádolták meg. A Szegedi Járásbíróság az első tárgyaláson felmentette a vád alól, mely jogerős is lett, és ezzel véget ért csaknem két éven át tartó kálváriája.

Azzal vádolták, hogy gyermekkorúakat szólított le, és nadrágját letolva szeméremsértő módon mutogatta a sértettek előtt.

Tagunk szerencséjére számos tanú bizonyította, hogy az adott időpontokban nem követhette el a bűncselekményeket, és a mobilszolgáltatótól beszerzett híváslista és cellainformációk is ezt bizonyították.

Sajnos ügyét nehezítette, hogy a gyermekkorú sértettek – akiket pszichológus jelenlétében hallgattak ki – a hajában lévő ősz foltról őt azonosították a bűncselekmény elkövetésével – az csak később derült ki, hogy a bűncselekmény valódi elkövetőjének szintén ősz folt van a haján.

Tagunkat mind erkölcsileg, mind anyagilag súlyos kár érte, szerencsére kiderült az igazság. A TMRSZ teljes mellszélességgel képviseli továbbra is tagunk érdekeit.

TMRSZ