Rövid hírek a megyéből

Rövid hírek a megyéből

Tolna MRFK

 

TMRFK épületeA Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság humánigazgatási szolgálatvezetője – dr. Tóbiás Rajmund r.alezredes – tájékoztatta az érdekegyeztető tanács ülésen megjelent szakszervezeti képviselőket, hogy a főkapitányság pályázott a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásra.

Ennek köszönhetően áprilistól a főkapitányságon kettő fő, a Paksi kapitányságon pedig négy fő kezd dolgozni napi négy órában. Elsősorban adminisztratív ügyintéző, valamint telefonközpont kezelő munkakört töltenek be a dolgozók.

Május 1-jével folytatódik a közmunkaprogram is, melynek keretében 72 főt kívánnak foglalkoztatni oly módon, hogy a jelenleg dolgozó emberek megtartásra kerülnek, a fennmaradó helyekre pedig hamarosan megkezdik a kiválasztásokat.

Szintén az április 8-i ülésen hangzott el, hogy a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon az állománytábla feltöltött, az anyagi helyzet megfelelő, a SZÉP kártyák feltöltése megtörtént, az Erzsébet utalványok kiosztásra kerültek.

Sajnálatos módon a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által (Erzsébet Program keretében) kiírt üdülési pályázatot visszavonták a keretösszeg hiányára hivatkozva.

TMRSZ