- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

A Vas Megyei Rendőrfőkapitány együttműködő intézkedése

A Vas Megyei Rendőrfőkapitány együttműködő intézkedése

 

m_20110204154240_dsc00638Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közszolgálati tisztviselői, közalkalmazotti és munkavállalói állományának munkaidejéről, az alkalmazandó munkarendről, a munkaszervezés szabályairól, valamint a szabadságkiadás rendjéről szóló 13/2012. (VII.27.) számú VMRFK intézkedés módosításáról szóló VMRFK intézkedés tervezetét megküldte véleményezésre szakszervezetünknek.

A módosítás a munkavállalót, közalkalmazottat megillető pótszabadság következő évben történő kiadásának lehetőségét építette be az intézkedésbe a 2014. január 1-jétől hatályos törvényi rendelkezések alapján.

A VMRFK felé határidőben elküldtük az első intézkedés tervezettel kapcsolatos javaslatunkat, melyre válaszul megküldték a munkavállalók érdekében, a pótszabadság átvitelének dolgozók érdekében pontosított eljárásra tett javaslatainknak megfelelő változtatásokkal módosított intézkedés tervezetet.

Örömünkre szolgált, hogy a VMRFK a jogszabályokat betartva, a szakszervezeti véleményezést figyelembe véve működött együtt szakszervezetünkkel a munkavállalók érdekeit szem előtt tartva az intézkedés módosításával kapcsolatban.

TMRSZ