Győr-Moson-Sopron megyei évértékelés

Győr-Moson-Sopron megyei évértékelés

 

GYMS MRFKGyőr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon is megtörtént a tavalyi év értékelése, valamint az idei évi feladatok meghatározása. A munkaértekezleten a megyei tisztségviselőnk vett részt szakszervezetünk képviseletében.

Beszámolójából kiderült, hogy a múlt évi megyei statisztikai adatok a 2012. évhez képest javulást mutattak. A részletesen ismertetett számadatokból kiderült többek között, hogy a megyében a bűncselekmények száma csökkent, a nyomozás eredményessége emelkedett, és az illegális migrációval kapcsolatos elfogások száma is jelentős mértékben nőtt.

A megyei rendezvényeket az állomány sikeresen biztosította. Összességében pedig megállapítást nyert – az átlageredmények alapján – hogy a megye a hatodik az országban.

Papp Károly altábornagy úr, aki – más prominens személyekkel együtt – Győr-Moson-Sopron megyében is részt vett a munkaértekezleten, elfogadta és kiválóra értékelte a főkapitányság beszámolóját és itt is elmondta, hogy milyen fontosnak tartja a kapcsolatteremtést, az információcserét a rendőrök és az állampolgárok között.

A 2014. évi célkitűzések meghatározása után a Főkapitány úr állófogadásra invitálta a meghívottakat.

TMRSZ