- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Hajdúban is fizetik a bevetési pótlékot

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság  Vezetője utasítást adott a tagunk nevében benyújtott panasz alapján 590.790 Ft és kamatai megfizetésére 2008. márciusától!

rendorokÖrömünkre szolgált a Hajdú-Bihar MRFK Vezetője helyt adó határozata, miszerint  az állományban szolgálatot teljesítő törzszászlós tagunk  képviseletében eljárva  2013. november végén, különleges bevetési pótlék kamataival történő kifizetésére benyújtott ismételt szolgálati panaszunknak helyt adott.

Tagunk nevében a TMRSZ  először 2011 augusztusában kérte munkáltatójától  az elmaradt pótlék megfizetését , melyet I. és II. fokon elutasítottak, TMRSZ a tagunkkal egy állásponton léve  úgy döntött, hogy nem nyújtunk be keresetet a bíróságra, tekintettel arra, hogy ebben a tárgyban akkor már folyamatban volt, de még  nem  született  „LB” , Kúriai döntés.

Majd a  kedvező Kúriai döntés megszületése után panaszát újra beadtuk elévülési határidőn belül és a megyei főkapitány jogkövető magatartásának köszönhetően peren kívül kapja meg jogos járandóságát a tagunk , melyet ez úton is köszönünk a vezetésnek!

TMRSZ