Egyezség Csongrád MRFK-val

Egyezség Csongrád MRFK-val :

Kamatokkal együtt fizette ki Csongrád MRFK tagjainknak az elmaradt különleges bevetési pótlékot!

 

rendc591ri-akcic3b3A TMRSZ soha nem adja fel és a tagjai érdekében addig küzd, míg a jogos követelés célba ér.

Erre példa, hogy Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bevetési Szolgálat állományában szolgálatot teljesítő 31 fő  képviseletében 2010. novemberében szolgálati panaszt nyújtottunk be Csongrád MRFK Vezetője részére, melyben kértük az elmaradt különleges bevetési pótlék megfizetését. Panaszunkat I és II. fokon is elutasították.

A már többször ismertetett „pernyertes Kúriás ítélet” –re tekintettel és az elévülési időt is figyelembe véve úgy gondoltuk, hogy a „szegedi csapat” követelését is érvényesítenünk kell!

Az „újra szervezés” eredményeként a tagjaink ügyét újraindítottuk, TMRSZ nevükben ismételten szolgálati panasszal élt, majd az elutasítást követően a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz kereseti kérelmet nyújtott be.

A tárgyalás kitűzését követően váratlan, örömteli fordulat következett, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egyezségi ajánlattal kereste meg TMRSZ-t és az eredményes együttműködésnek köszönhetően tagjaink részére kifizetésre került az elmaradt különleges bevetési pótlék, mely tagonként 693.000,- Ft, valamint ezen összeg után járó 252.798,-Ft késedelmi kamat.

Sajnálattal értesültünk arról, hogy azok a dolgozók, akiket nem a TMRSZ képviselt lemondtak a késedelmi kamatról.

Várjuk a további jelzéseket és amennyiben úgy ítélitek meg, hogy a jogos járandóságok kifizetése nem történt meg forduljatok hozzánk bizalommal, hogy ügyeteket áttekintve megadjuk a választ, hogy jogos e felvetésetek avagy sem.

Külön köszönetet mondunk a Csongrád Megyei Vezetésnek, hogy egyezséggel rendezte a jogos járandóságok kifizetését, elismerte a követelés jogosságát.

                                                                                              TMRSZ