Kinek a törvénye…? I.

– “Volt munkatársak és a média”

 

a-gyozelem-muveszetenek-12-pontja-38256Már több alkalommal tényfeltáró tudósítást adtunk dokumentumokkal és jogszabályi környezettel alátámasztottan arról, hogy milyen aknamunka indult anno, a  TMRSZ és annak főtitkára ellen.

http://www.tmrsz.hu/2013/07/02/kirivoan-sulyos-torvenyserto-eljaras-vii/

Beszámoltunk arról is, hogy ennek csúcspontja a főtitkár ellen indított büntetőeljárás, amely gyakorlatilag egy jogilag nem is létező, eljárásjogilag folyamatban nem lévő.

http://www.tmrsz.hu/2013/07/24/szimat-2/

http://www.tmrsz.hu/2013/07/18/szimat/

Most viszont szeretnénk rávilágítani arra az oldalra, amely az akkor megjelent cikkek egy része nyomán vizsgálandó, vizsgálható, amelyből egyik cikkre most bukkantunk, s teljesen más, újabb megvilágítást is ad ez  a történéseknek.

Ebből világosan leszűrhető, hogy konkrétabban nem nevesített, bizonyos “korábbi munkatársak”, akik “mindent” tudnak, szükségét érezték annak, hogy színre lépjenek és kezdjenek a maguk/ mások által meghatározottak szerint áskálódni, kezdjék  a szakszervezetet és annak főtitkárát  lejáratni.

Az egyik ok, a szakszervezeti piac vezető helyének a megszerzése,az nem kérdés.

Ezt már bőségesen boncolgattuk.

De van más is, amely túlmutat ezen.

Akkor mélyedjünk bele ebbe!

 

1./ Kérdés:

A “korábbi, egykorvolt ” munkatársak miért nem nevesítették magukat?

2./ Kérdés:

Miért nem álltak ki a sérelmeikkel, ha voltak ilyenek, miért a TMRSZ- t  és főtitkárát találták meg a fenti cikk szerint való hátbatámadással?

3./ Kérdés:

Vagy netán parancsra tették?

4./ Kérdés:

Ki/kik/ rendelte /rendelték meg a cikket?

5./ Kérdés:

Nem gondolták az „ informátorok”, hogy az igazság kiderül, s jogilag felelniük kell tetteikért?

Milyen ismerős a történés ugye? Ez megy most felsőbb szinten is…………… Ki tudja a másikat lejáratni, a legjobban bemocskolni a hazugságaik áradatával…………..

Csak úgy léphetünk tovább, ha elmondjuk az igazat, mert minden összefügg mindennel. Minden kicsi igazság egy nagy hazugsághoz kapcsolódik – és ha ezek közül csak egyet el akarunk mondani, az egészet el kell mondanunk.

 

Folytatjuk………………………..