A Rendőr Horgász Európa-bajnokság nyertese

A HO.KED.LI RHE horgászcsapata a németországi Aschffenburgban rendezett Rendőr Horgász Európa-bajnokságot megnyerte.

 Csapat1A Horgászatot Kedvelők Ligája Rendőr Horgász Egyesület tagjai aktív és nyugdíjas rendőrök, akik a szabadidejükben a horgászat élvezetének élnek. A horgász egyesület tagja az Európai Rendőr Horgászok Szervezetének (Eropean Police Fisching Commitee). 2009 óta részt vesznek az EPFC által szervezett Európa Bajnokságokon.  Ebben az évben a németországi Aschaffenburgban volt a megmérettetés a Majna folyón és egy nagyobb tavon, szeptember 13-14-én. 7 nemzet 23 csapata vett részt a versenyen. Írország, Anglia, Hollandia, Olaszország, Belgium, Németország és mi, magyarok.

A verseny első napján a csapat tagjainak nem volt szerencséje, mert többen is alig jutottak halhoz az esős, szeles, hideg időben, pedig előtte 4 napon keresztül áztak a parton, hogy kitapasztalják a vizet. A verseny második napján, szombaton reggel nagy akarással ültek ki a partra, hajtotta őket a bizonyítási vágy. Ahogy telt az idő, egyre inkább látható volt, hogy a magyar csapat tagjai sokkal jobban szerepelnek majd, mint az előző napon. az ellenfelek pedig a második napon betliztek. Már dobogós álmokat is  kergethettek a mieink, amikor a verseny után a szállásra tartottak.

A Lakatos Sándor, Donkó Rajmund, Horváth Béla, dr. Furkó Kálmán, Tímár Károly összeállítású csapat Sári János segítő társaságában az eredményhirdetéskor a dobogó legfelső fokára állhatott. Ez azért is nagy eredmény, mert az eddigi legjobb eredményük egy 4. hely volt Hollandiában 2011-ben..  A HO.KED. LI a profi horgászok körében már ismert, ezért is tudhatják maguk mögött a Mosella Hungária Kft. és Tímár MIX, valamint a Bait Factory hathatós támogatását.

A képen a BAJNOK csapat látható a szervezővel, balról jobbra haladva:
Christian Spangenberg a verseny szervezője,dr. Furkó Kálmán, Tímár Károly, Lakatos Sándor, Donkó Rajmund, Horváth Béla, Sári János.

Gratulálunk a hatalmas sikerhez!

TMRSZ