- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Hajdúnánási sárkányhajó verseny

1005973_671693189511888_1636774300_nHajdúnánáson rendezett sárkányhajó versenyen 2. helyezést értünk el!

 

A TMRSZ Hajdúnánási Rk Tagszervezete részt vett a Hajdúnánás Városi Strandfürdő csónakázó taván 2013.június 29-én rendezett I.Sárkányhajó Fiesztán.

A rendezvénynek két fő vonulata volt. A sárkányhajó verseny körül forgott minden, ezzel együtt a csapatok főzőversenyen vettek részt a tó mellett, szabad tűzön elkészített ételekkel.

A sárkányhajó versenybe 16 csapat nevezett. A verseny sorsolás után egyszerre két hajó futamával zajlott és a nyertes hajó tovább jutott. rajt3

A TMRSZ Sárkányhajó csapata 11 főből állt: 10 evezősből, akik közül 2 lány volt, valamint volt egy irányító dobos, és volt egy fő szakácsunk, aki a verseny közben a főzőversenyre magyar- szürke marha-pörköltöt készített. Velünk voltak még a lelkes szurkoló családtagjaink is.

A döntőig meneteltünk, ahol egy kajak-kenu sportolókból álló csapattól szenvedtünk vereséget, így a verseny 2. helyét szereztük meg.

A főzőversenyen megszereztük a verseny különdíját.éremátadás2

A versenyen történő részvételünket a TMRSZ sporttámogatási jogcímen, anyagilag is támogatta.

Minden tagszervezetnek ajánlom a hasonló programokon történő részvételt. Hatékony csapatépítő tréningben részesültünk, mellette jót szórakoztunk és kikapcsolódtunk a mindennapokból, amit a mellékelt fényképek igazolnak!

 A csapat:

csapatkép2

 

Üdvözlettel: TMRSZ Hajdúnánás Rk.Tagszervezet titkára, és VT tag

                  Nagy László