Kirívóan súlyos törvénysértő eljárás VI.

Kirívóan súlyos törvénysértő eljárás VI.

KEZDJÜK AZ ELEJÉN…

Legfobb Ugyeszseg_2004 december 22_004_kicsi800

Amikor azt vizsgálgatjuk, mi és hogyan történhetett meg a hatályos jogszabályi keretrendszer megsértésével, olyan eljárások mentén, amelyek a TMRSZ-t és annak főtitkárát, Szima Juditot sújtják, csak azért, mert megalkuvás nélkül a mai napig is merészeli védeni és képviselni a munkavállalók érdekeit, akkor a MIÉRTEKRE is próbálnánk választ kapni.

Ezek sorában elérkeztünk ahhoz a “fejezethez”, amely megint a LEGFŐBB ÜGYÉSZ kompetenciájába tartozó – véleményünk szerint jogellenes magatartásra utaló – esetről tanúskodó.

Ebben az összefüggésben adott egy 2008-ban működött Legfőbb Ügyészhez tartozó (megsértett) kompetencia, majd egy 2011-ben regnáló Legfőbb Ügyészhez tartozó (megsértett) kompetencia, majd a mai napon felkért, 2013.június 25-én, működő LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ tartozó kompetencia, amely hivatott az eddigi jogellenességet kiküszöbölni.

Ez a történeti rész egyik oldala, míg a másik oldalon 2008-tól kezdve ugyanazon személy áll, akit érintően a LEGFŐBB ÜGYÉSZI KOMPETENCIÁK SÉRÜLTEK, DR. HEGEDŰS ANTAL  DANDÁRTÁBORNOK, aki ÜGYÉSZ és a történet  FŐHŐSE.

Vajon hogyan és miként lehetséges ez?

VAJON HOGYAN REMÉLHETI A TMRSZ ÉS ANNAK FŐTITKÁRA, HOGY VELE SZEMBEN  KONCEPCIONALITÁS NÉLKÜLI MÓDON NYILVÁNULNAK MEG AZ ELJÁRÓ ÜGYÉSZEK, HA A FENTI TÉNYEK VANNAK AZ ELŐZMÉNYEKBEN? LEGFŐBB ÜGYÉSZ SZINTJÉN.

A TMRSZ ÉS SZIMA JUDIT SZÁMÁRA CSAK ILLÚZIÓ A TISZTESSÉGES, FAIR ELJÁRÁS AVAGY A LEGFŐBB ÜGYÉSZ ÉRVÉNYT SZEREZ A KOMPETENCIÁJÁNAK ÉS A Be.176.§-ának, valamint a mentelmi jog felfüggesztésére vonatkozó, őt érintő rendelkezéseknek?

5 esztendő elteltével ?

VÁRJUK A FEJLEMÉNYEKET ÉS TAGSÁGUNKAT FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATJUK.

 

TMRSZ

Mellékletek:

20130625Legfőbb Ügyészhez-hivatali visszaélés-mentelmi jog felfüggesztése

LÜ SZMSZ ki nem adása

Katonai Főügyészség KÜF Bf V 91-2011

Fővárosi Bíróság Katonai Tanács előtt fellebbezés 20080902-án

LÜ hozzájárulás megtagadása Bf V 73-2008

Előzmények:

www.tmrsz.hu/2010/01/24/panasz-ugyeszseg-hadbiro/

Koncepciós, súlyosan sértő eljárás! I.

Koncepciós, súlyosan sértő eljárás! II.

Koncepciós, súlyosan sértő eljárás! III.

Koncepciós, súlyosan sértő eljárás! IV.

Kirívóan súlyos törvénysértő eljárás V.