A személyi állomány 2013. évi cafetéria juttatásának időpontjai

Untitled

Tájékoztató 

A személyi állomány 2013. évi cafetéria – juttatásának időpontjairól

 Papp Károly r.vezérörnagy, rendőrségi főtanácsos, az Országos-Rendőr-főkapitányság vezetője a TMRSZ főtitkárát Szima Judit Asszonyt a 29000/9862-1/2013.ált.  levelében az alábbiakról tájékoztatta:

Az idei évi béren kívüli juttatások igénylésének rendjét a 6/2013. (II.15.) ORFK utasítás szabályozza, mely értelmében a juttatások rendelkezésre bocsátását az alábbi ütemterv szerint kell végrehajtsa a munkáltató

  

Erzsébet Utalvány és Szabadidő Utalvány

Az utalvány beszerzése nem igényli közbeszerzési eljárás lefolytatását, így azok megrendelésének időpontja: 2013. március 8.

Az utalványok kiosztását 2013. március 29. napjától, de legkésőbb április 4. napjától meg kell kezdeni.

 

 Széchenyi Pihenő Kártya

A SZÉP kártyával már rendelkező munkavállalók esetében a juttatást legkésőbb 2013. március 29-ig az érintettek számlájára kell utalni.

Figyelembe kell azonban venni, hogy új kártya igénylése esetén ez az időpont a kártya előállításának idejével meghosszabbodhat.

Önkéntes kölcsönös egészségpénztár, nyugdíjpénztár, önsegélyező pénztár

A juttatást első alkalommal a március havi illetményfizetéstől – azaz 2013. április hónaptólkell rendelkezésre bocsátani, ezt követően pedig a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig.

 Iskolakezdési támogatás

A papíralapú utalvány formájában biztosítandó iskolakezdési támogatást legkésőbb 2013. június hónapban kell megrendelni és az igényjogosultaknak 2013. július 1-ig biztosítani.

 TMRSZ