- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Főtitkári Tájékoztató!

Szima_Judit-k

Főtitkári Tájékoztató!

 Tájékoztatom a TMRSZ tagságát, hogy 2012.12.31-vel lezárult egy korszak. A Rendkívüli Kongresszussal a Civil tv.-ben foglaltaknak eleget tettünk, azt messzemenőkig szem előtt tartottuk, az Alapszabályt ennek függvényében módosítottuk.

Az elmúlt időszakban a TMRSZ életében jelentős változások történtek és joggal érdekli a tagságot a történések mögöttes háttere. Az ellenem és egyes tisztségviselő társaim ellen folytatott hecckampány – amely továbbra is alkalmanként a munkáltató belső levelezési rendszerének az igénybevételével zajlik – „eredményeként” tény, hogy Csongrád megyében volt a legnagyobb tagdíjfizetési megbízás visszavonása az elmúlt hónapban, amely mára már megfordult és tagjaink folyamatosan töltik ki a pénzügyi megbízásokat és teljes jogú tagjai a TMRSZ-nek.

Csongrád megyében 468 fő a TMRSZ tag, a 2011.decemberi 569 főhöz képest 20%-os csökkenést mutat.

Ezzel kapcsolatban nyilvánvaló, hogy egyes személyek – akik hangzatos nyilatkozataikban mindent a „TMRSZ érdekei szerint” tesznek – a tagokat félretájékoztatták, fél információkat terjesztettek anélkül, hogy az általuk is tudott, a döntéseket megalapozó valós érveket is elmondták volna. A TMRSZ-t rombolni igyekvő személyek folyamatosan terjesztett rágalmai, és ezáltal annak a mögöttes szándéka mára már teljesen nyilvánvalóvá vált tagjaink előtt.

A méltatlanság miatt kizárt, eltanácsoltak továbbra is a TMRSZ körül huhognak és ott igyekeznek sebet ejteni ahol csak tudnak, semmitől sem riadva vissza és egyesek attól sem riadnak vissza, hogy felhasználják a kollégáikat, hogy  saját sértett önérzetük okán  törjenek-zúzzanak.

Ezen deviáns személyek megnyilvánulásai, a TMRSZ hiteltelenítése mára már teljesen visszafordult, és a tisztességes és becsületes tagjaink látva, és most már saját maguk is megtapasztalva ezen félretájékoztatásokat, rövid úton hátat fordítottak e fanoknak.

Hazug, jellemtelen emberekkel eddig sem és továbbra sem állok le vitatkozni, ez méltatlan mind a TMRSZ szellemiségéhez, mind saját értékrendemhez.

Magyarország talán egyetlen hiteles rendőrszakszervezete, 2011-re közel tízezer aktív taggal, stabil alapokkal és tekintéllyel rendelkezett, ami fogyva, bár de megmaradt, mivel jelenleg 7875 fő rendőrségen dolgozó taggal rendelkezünk, valamint 709 fő más területhez tartozó TMRSZ tagot tudhatunk magunk mögött. Ez összesen:8584 fő.

A dolgozók előtt hitelünk volt, van, és bízom benne, hogy lesz is. Ezért dolgoztunk, és fogunk dolgozni a továbbiakban is.

Hibák természetesen előfordulhatnak, mert aki nem dolgozik, csak az nem hibázik. A hiba megbocsátható, a bűn, a jellemtelenség az árulás viszont nem.

Köszönöm magam és a TMRSZ Vezetése nevében a bizalmat. A küzdelem, a harcosság, a tettrekészség eddig is a jellemzőnk volt, és ezután is az lesz!

Végezetül egy idézettel zárom soraimat:

„ A folyók és a tengerek azért nyerik el száz és száz hegyi patak hódolatát, mert mélyebben fekszenek, mint emezek, tehát uralkodni tudnak a hegyi patakok felett.

Így a bölcs is, aki az emberek fölött akar állni, alájuk helyezi magát, ha előttük akar járni, mögéjük áll. Ilyen módon, bár felettük van a helye, nem érzik a súlyát, és bár előbbre való náluk, létét nem érzik sérelemnek.”

 

habitat_hegyi_patak_Sebesvíz_PJ4561