1% a rendért, s egy szebb jövőért

Adód 1%-a most valóban segíthet. Biztonságot, s egy szebb jövendőt teremthet! Itt az alkalom, hogy valami maradandót, valami jót cselekedj! Neked egy forintodba sem kerül és csupán egy perc az egész! Segíts nekünk, hogy segíthessünk!

Adószámunk: 18864896-1-17

Miért minket támogass?

  • Mert mi segítjük a rendőri hivatással összefüggően életüket vesztett kollégák kiskorú gyermekeit, rászorult családtagjait, illetve rendszeresen támogatjuk azon kollégákat is, akik szolgálat közben balesetet szenvedtek.

  • Mert mi támogatjuk az olyan tudományos és elméleti tevékenységeket is, melyek elősegítik a dolgozók élet- és munkakörülményeinek, egészségvédelmének javulását.

  • Mert küldetésünknek tekintjük a rendőri szakmához, hivatáshoz kapcsolódó munkahelyi és társadalmi önszerveződés támogatását mindazon területeken, ahol ez elősegíti a közszolgálat és a rendőri tevékenység színvonalának, társadalmi presztízsének javulását.

  • Mert az alapítók fontosnak ítélik a rendőrség szakmai munkáját támogató tudományos és kutatótevékenység finanszírozását.

  • Mert az évről évre romló költségvetési támogatási rendszer megkívánja, hogy az alapítvány a munkavégzés feltételeinek javításához is hozzájáruljon.

  • Mert az alapítvány sem a rendőrségtől, sem egyéb állami forrásból eddig támogatást nem kapott. Küldetésünket csupán az adományokból tudjuk finanszírozni.

Kedves Kollégák, Barátaink!

A 2012. évi személyi jövedelemadó bevallásakor ismételten lehetőségetek lesz a személyi jövedelemadótok 1-1%-ról való rendelkezésre. Tájékoztatunk benneteket, hogy a TMRSZ által létrehozott Rend-Őréért Közhasznú Alapítvány a 2012. évben a jogszabályi rendelkezéseknek megfelel és így jogosult a személyi jövedelemadó 1%-nak a fogadására.

Kérünk benneteket, hogy az SZJA bevallásotok készítése során gondoljatok ránk, és személyi adótok 1%-val támogassátok a Rend-Őréért Közhasznú Alapítványt!

Töltsd le a rendelkező nyilatkozatodat!

Hogyan rendelkezhetsz?

Amennyiben magánszemélyként saját magad készíted el adóbevallásodat, ami egyben tartalmazza a rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheted el az adóhivatalhoz. Ha egyéni vállalakozó vagy, akkor február 15-ig adhatod le adóbevallásodat, vele együtt az 1%-ról való rendelkező nyilatkozatot. Ezen túl elektronikus bevallás benyújtásakor is lehetőséged van elektronikus űrlapon rendelkezni az 1%-odról.

Fontos!

Amennyiben az adóbevallásod leadásakor nem rendelkeztél az 1%-odról, később is lehetőséged van felajánlani rendelkezésedet egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában. A rendelkezésed csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig a neved, lakcímed és az adóazonosító jeled pontosan feltünteted. További tájékoztatást a rendelkezés módjáról a NAV oldalán olvashatsz.

TMRSZ