Megérkeztek a Mikuláscsomagok!

Szakszervezetünk nagyszerű titkárai sorban küldik a beszámolóikat arról, hogy feléjük is járt a Mikulás. A TMRSZ vezetői mind kivalló szervezők! A december hónapban zsúfolt programmal rendelkező Mikulásnál sikerült többüknek közbenjárniuk, hogy tagjaink gyermekeihez feltétlen jöjjön el az öreg fehér szakállú Mikulás bácsi. A TMRSZ tagjai mind példaértékű szülő is, mert a Mikulás úgy értékelte, hogy mindenhova el kell látogatnia ahova csak hívták, így rengeteg gyermeknek szerezhetett örömet az ajándékaival. A Hódmezővásárhelyi Rendőr Kapitányságon és máshol is nagyon szép ünnepséggel is kedveskedtek neki, így biztosak lehetünk benne, hogy ezekre a helyere a jövőre is el fog látogatni a piros ruhás Mikulás. 🙂

A teljesség igénye nélkül íme azon TMRSZ szervezeteink listája, ahol a titkáruk közbenjárása által látogatást tett a Mikulás:

A Monor Rendőr Kapitányság
Gyöngyös Rendőr Kapitányság
BRFK V. kerület
BRFK VI. kerület
BRFK X. kerület
Karcag Rendőr Kapitányság
Gyöngyös Rendőr Kapitányság
Heves Rendőr Kapitányság
Dunaújvárosi Rendőr Kapitányság
Hódmezővásárhelyi Rendőr Kapitányság

Büszke vagyok arra, hogy ilyen nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt! Igazi megtiszteltetés ez számomra. Ennél nagyobb boldogságra nem is vágyom Karácsonykor.

Szima Judit
TMRSZ főtitkár