- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Kitartás Judit, a TMRSZ veled van!

Szima Judit főtitkárasszony kényszerű és igazságtalan elzáratása után, mint a vízhez jutó szikkadó növény éled újra most, az egykor szebb napokat megélt szakmai érdekérvényesítő szervezet. A korábban közel 10 000 főt tömörítő szervezet létszáma nyolc hónap alatt alig a tizedére csökkent. Az egy éve még tízmilliós megtakarításokat őrző szakszervezeti számlaszámon szinte tornádó söpört végig az elmúlt hónapokban, amely magával ragadta a szakszervezeti vagyont.

A rendőrség egyetlen hiteles végvárát pusztulásra ítélték, főkapitányát tömlöcbe zárták – de az erős bástyák, és a kapitány is kitartott! Nem tudta megtörni sem az árulás, sem a cselszövés! Az ellenséggel szemben bátran és következtessen harcolnak szívvel és lélekkel – és a vár föladásáról hallani sem akarnak.

Most, hogy a vár első embere kezéről a nehéz béklyók lehullottak, a várfalak tövében a fű is zöldülni kezdett, és a jó gazdát a vár népe könnyek közt fogadja.

Ám a 7 napra és 7 éjszakára tervezett ünnepség elmaradt. Romok és csontvázak hevernek mindenütt! Ezért a rablánctól zsibbadt kéz azonnal dolgozni kezdett. Követ kőre rakva, a várat takarítja. A sittet a szemétre, a csontvázakat közszemlére rakja. Így épül újjá a TMRSZ vára. Erősre, magasra, hogy a Parlament is lássa! Lengnek a lobogók, viharos szél fújja, a várfalakon újra vitézek sorakoznak. A felkelő Nap felé fordítják az arcuk. A Nap fénye megcsillan, az árpádsávos pajzson.

Harsányan kiáltják a messzi távolba: Kitartás Judit, a TMRSZ veled van!

Egy TMRSZ tag