- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Tájékoztató a túlszolgálati díj kifizetéséről

Felhívás!

Több megyei kapitányságról érkezett tájékoztatás arra vonatkozóan, hogy az állományban szolgálatot teljesítő kollégák a 2011. évben teljesített 150 órán felüli túlszolgálati díjai nem kerültek kifizetésre.

Megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot a problémával, ahol úgy tájékoztattak minket, hogy a 150 órát meghaladó túlszolgálati díjak kifizetésének teljesítése megtörtént. Amennyiben előfordult, hogy az állomány egyes tagjai törvényes járandóságukat nem kapták meg, úgy az érintetteknek kezdeményezniük kell az ügy kivizsgálását.

Pontos adatokat (név, beosztás, szolgálati hely) kell ezért minden esetben a Gazdasági Főigazgatóságnak szolgáltatni, melyek alapján, meg tudják tenni a szükséges intézkedéseket a probléma rendezése érdekében.

Ezért kérünk minden kedves kollégát, aki jogos járandóságát még nem kapta meg, hogy keresse meg az ORFK GF-et az adatok közlésével, probléma esetén pedig forduljon hozzánk.

Várjuk megkereséseiteket, melyeket megküldhettek írásban a szima.judit@tmrsz.hu címre, illetve leadhatjátok azt személyesen a TMRSZ helyi tisztségviselőinél.

Szóban is megtehetitek bejelentéseteket a jogi ügyeleten. Jogász kollégáink várják a jelentkezéseteket. Ha további kérdésetek van, forduljatok hozzájuk bizalommal.

TMRSZ