Tájékoztató – Nem szűntünk meg! – 2012.02.01.

Hozzánk érkezett információk szerint több szervezeti egységnél azzal riogatják az állományt, hogy a szakszervezetek megszűnnek, illetve megszűntek.


TMRSZ tájékoztató

Tájékoztatunk titeket, hogy belügyminisztériumi utasításra a munkáltatók felfüggesztették a tagdíjak levonását, de ez nem azt jelenti, hogy megszűntek a szakszervezetek! Ez kizárólag csak rajtatok múlik!

A munkáltató általi tagdíjlevonás megszüntetésének célja a szakszervezet működésképtelenné tétele, mert ha nincs tagdíj, nincs TMRSZ, és nem lesz érdekképviselet sem.

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete a mai napig, a nehéz helyzete ellenére is, a korábbi harcosságának megfelelően védi az érdekeiteket és jogaitokat. Ahhoz azonban, hogy megmaradhasson a munkavállalói jogok utolsó védőbástyája, nektek is segítenetek kell!

Amennyiben úgy gondoljátok, szükség van ránk, hogy jogaitokért továbbra is kiálljunk és érdekeiteket érvényesíthessük, kövessétek figyelemmel a honlapunkat, mert hamarosan tájékoztatást adunk arról mit kell cselekedni, nekünk és nektek.

Együttműködéseteket és segítségeteket köszönjük!

TMRSZ

Légyszíves add tovább minél több embernek!