- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Ismét a kifogástalan életvitel ellenőrzéssel kapcsolatos nyilatkozatról

Tájékoztató
a kifogástalan életvitel ellenőrzéssel
kapcsolatos nyilatkozat
aláírásáról


20120201-alairas

Tisztelt tagjaink, rendőrségi munkavállalók!

A korábban a honlapon megjelentetett kifogástalan életvitel ellenőrzéssel kapcsolatos tájékoztató anyagunkkal kapcsolatban több személytől ugyanaz a kérdés érkezett szakszervezetünkhöz, mégpedig, hogy a hozzátartozókkal, vagy a hivatásos állományú személlyel közös háztartásban élőkkel kapcsolatban mi a hatályos szabályozás.

Tájékoztatunk benneteket, hogy a 2012. február 28. napjáig aláírandó nyilatkozat, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény 9. számú melléklete. Ezt már a honlapon feltüntettük, de ismételten kirakjuk.

9. számú melléklet az 1996. évi XLIII. törvényhez

Nyilatkozat a kifogástalan életvitel ellenőrzéséhez

Hozzájárulok, hogy az életvitelemet, jövedelmi és vagyoni viszonyaimat, életkörülményeimet, lakó és családi környezetemet a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény 37/A-37/C. § alapján elrendelt ellenőrzés során megvizsgálják.

 

(Kelt, dátum)

 

……………………………………..

aláírás, lakcím              

A korábbi tájékoztatóhoz fűzött hozzászólásban helyesen már beírták, hogy csak ezt kell aláírnotok, illetve azt is, hogy a hozzátartozónak csak akkor kell ilyet aláírnia, ha ő is hivatásos állományban dolgozik.

CSAK EZT A NYILATKOZATOT, ÉS CSAK EZZEL A TARTALOMMAL KELL ALÁÍRNOTOK, ETTŐL ELTÉRŐ TARTALMÚT NEM!

Ha az aláírással kapcsolatban problémátok keletkezik, hívjátok a jogi ügyeletünket, vagy az ügyvivő főtitkárokat.

 

 

TMRSZ vezetősége