A Magyarok hisznek bennetek Tettrekészekben!

2011. október 21-én Hajdúhadházi és Téglási civilek félpályás útlezáró demonstrációval tiltakoztak a rendvédelmet és az egész Magyar nemzetet véglegesen romba döntő és ellehetetlenítő kormányzati politika ellen. Ezen tiltakozás egyik hangsúlyos és fontos része volt a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete vezetőjét, Szima Juditot érő elvtelen és aljas politikai támadások elleni tiltakozás.


0016

Tapasztalataink alapján a civilek számára, a rendvédelmi szakszervezetek vezetői közül Szima Judit az a vezető akit civilek valójában, hiteles és megalkuvást nem tűrő az igazságot mindig kimondó és azért bátran kiálló vezetőnek tartanak.

Hangsúlyoznánk, hogy a demonstráció nem képezte szerves részét az országban zajló „bohóc” szolidaritás által szervezett lezárásoknak, viszont a megtévesztett egyéb szakszervezetekhez tartozó rendvédelmisekért, és Magyarország tisztességes állampolgáraiért zajlott!

0019

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket a lezárást az eső ellenére is végig nyugalommal biztosító rendőröknek, akikkel szavak nélkül is értettük egymást!

Köszönet a 4-es főúton közlekedőknek, akik türelemmel és szimpátiával viseltettek eme figyelemfelhívó akció irányába!

Kérünk benneteket Tettrekészek, hogy továbbra is büszkén igazi Magyar rendőrhöz hűen álljatok ki azokért a tisztességes Magyar emberekért, akiknek elegük van az elmúlt 21 év nemzetromboló és megosztó politikájából, mely a civilek és a rendvédelem közé szánt szándékkal kíván éket verni, hogy ez által tovább rabolhassák önös céljaikból 1000 éves hazánkat!

0021

Ne feledjétek eskütöket, melyet a nemzetre tettetek!

A Magyarok hisznek bennetek Tettrekészekben!

Tisztelettel: SzJPE

Szabadságot Szima Juditnak! Szabadságot a politikai foglyoknak!