- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Érvénytelen minden végrehajtási eljárás?

Forrás: Jövőnk.info

Minden kilakoltatás és ingatlanárverés jogtalanul folyt és folyik le az érvényben lévő törvények szerint! Mivel a Végrehajtói Kamara sehol sincs bejegyezve!

“Minden végrehajtási eljárás érvénytelen, mert a nem létező kamarának nincs tagja!” – (Dr. Czirmes György)

Ismét sajtótájékoztatót tartott 2011. október 8-án, ezúttal a Magyarok Házában a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetetek Szövetsége. Ez alkalommal a Szövetség munkatársai tájékoztatták a média képviselőit a bankok ellen indított közérdekű perek jelenlegi állásáról, és a devizahitelesek valós problémáiról. Valamint a multik és a végrehajtók által végletekig kiszipolyozott és kifosztott számlaadósok gondjairól, akiknek ugyan semmiféle hitelük nincsen, mégis hatalmas tartozás nyomja vállukat, a multinacionális szolgáltatók irracionálisan magas árai miatt.


Végrehajtás

A sajtótájékoztatót Dabasi Tamás vezette, a Fehér Kéményseprők elnöke. Jelen voltak még: Bene Irén, az Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetségének szervező tagja, valamint a Mozgalom a Magyar Vállalkozókért szervezet alapító tagja, Dr. Czirmes György, a Fehér Kéményseprők vezető ügyvédje és Hubai János, a Fehér Kéményseprők Szövetségének és a Magánbiztonsági Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének alelnöke.

A sajtótájékoztató civil fórum is volt egyben, ahol kérdéseket tehetett föl bárki az otthonvédő szakembereknek. (Az eseményről készült helyszíni videónkat, a cikk alján tekinthetik meg.)

A sajtótájékoztató végén Dabasi Tamás bejelentett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarával kapcsolatban egy nagyon komoly feltárt eseményt, amely idézzük: “a közeljövőben az egész végrehajtási rendszert felboríthatja…” és az a visszaélés, amit feltártak, a média segítségével minél hamarabb a napvilágra kerül. “És így nagyon hamar börtönbe kerüljenek azok az emberek, akik odavalók…”

Majd Dabasi Tamás átadta a sajtó képviselőinek azokat dokumentumokat, melyek bizonyítékként szolgálnak arra, hogy a Végrehajtói Kamara lényegében törvénytelenül végzi a fosztogatásait a magyar nép ellen, immáron hosszú évek óta.

Az alábbiakban az egyes számú dokumentum teljes szövegét olvashatják:

Közérdekű bejelentést kívánok tenni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara ellen!

A közérdekű bejelentésünk olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja.

A jogszabályok alapján minden érdekvédelmet végző szervezet, szövetség, kamara az 1989. évi II. törvény az egyesülési jogról, alapján hivatalosan bejegyzett társadalmi szervezetként, e törvényben foglaltak alapján végezhet tevékenységet.

Ismereteink és ellenőrzéseink során kiderült, hogy a mai napig nem bejegyzett szervezetként végeznek ADÓMENTESEN 1,2 milliárd forint költségvetésből tevékenységet évente. Mely bevételeik után nem fizetnek adót és járulékot, valamint az érdekvédelmet ellátó fedő szervezet (kamara) kötelező tagsága által alapított cégekbe mentik ki a bevételeket, melyet, ADÓMENTESEN visszaosztanak személyenként lebontva, saját célra.

Igazából azt sem értjük, hogy létezik adószáma a nem bejegyzett kamarának?

Az APEH nyilvános nyilvántartása alapján adószámmal sem rendelkeznek. (Bár állampolgárként, Fehér Kéményseprők társadalmi szervezetek szövetsége elnökeként ennyire mélységben nincs lehetőségünk az APEH nyilvántartásában adatokat keresni.)

Kérjük tisztelettel, hogy a visszaélést, az adócsalást, nyilvánosságra hozni az összes adócsalást elkövető önálló bírósági végrehajtó ellen is azonnali hatállyal intézkedni szíveskedjenek, a működési engedélyek visszavonásról, valamint a büntető eljárás megindításáról gondoskodjanak. (!)

Kiterjesztett vizsgálati kérelmünk alapján a közérdekű panaszunk mellé csatoltan küldjük ismereteink alapján a pénzmentő cégek neveit, akikkel kapcsolatban konkrét adóügyi szabálytalanságról van tudomásunk.

Véleményünk szerint a közérdekű beadványban felsorolt adózók ÁFA csalás, ADÓCSALÁS, Számlázási és Számviteli fegyelem megsértése, adóügyi szabálytalanságot követett el a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara, valamint az összes hozzájuk csatlakozó vállalkozás, évente több milliárdos nagyságrendben.

Javaslatunk:

Azonnali hatállyal kezdjék meg a közérdekű bejelentés alapján a vizsgálatot, és az eljárás alatt az összes kamarához csatlakozó vállalkozást, magánembert vizsgálat alá vonni. Javasoljuk továbbá, hogy a bűnismétlés megelőzése érdekében a vizsgálat alatt mindennemű tevékenységük felfüggesztését is rendeljék el.

Javasoljuk és kérjük, hogy vagyonosodási vizsgálatot is elrendelve keressék meg az állami költségvetésből elcsalt bevételeket.

Tudomásunk szerint több végrehajtónak van más országokban nyitott bankszámlán adó befizetés alól kimentett vagyona több százmillió forintos nagyságrendben.

Tájékoztatom a Tisztelt ADÓ és Vámhivatalt, hogy e beadványomat egy időben a KIM és Nemzetgazdasági Minisztérium részére is megküldöm.

Budapest, 2011. október 06.

Dabasi Tamás Elnök

www.feherkemeny.com – Email cím: info@feherkemeny.com

Telefon: 06-20/ 399-5821

Az eseményen készült videónkat itt tekinthetik meg. A rossz, visszhangos akusztikai viszonyok miatt a fülhallgató használata javasolt. A fenti közérdekű bejelentés szóban, a videó 10.36. percétől látható, hallható.

A sajtótájékoztató végén, a végrehajtói kamara legalitását firtató újságírói kérdésre Dr. Czirmes György a bankok elleni perek vezető ügyvédje a következőt válaszolta: “Hogyha a kamarai alapszabály azt mondja, hogy végrehajtó, vagy helyettese csak bejegyzett kamarai tag lehet, akkor azt tudom mondani, hogy minden végrehajtás érvénytelen, mert a nem létező kamarának nincs tagja.”

Fort András – Jövőnk.info – Szabad Riport Tudósító Iroda

A SzRTI további megjegyzése: Ezúton is tájékoztatjuk az érdekelt feleket, hogy a fenti sajtótájékoztatóról készült riportot Dabasi Tamás bejelentésével együtt a “Free Report World Service” csatornáin keresztül megküldjük a világ jelentősebb internetes médiáinak; angol, orosz, német, francia, spanyol és arab nyelven.

Forrás: Jövőnk.info