- TMRSZ – Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete - https://tmrsz.hu -

Görcsös erőfeszítés, majd beleroppan a hatalom

2011. szeptember 15-e

száműzetésem 101. napja

 

A mai napon Budapesten volt jelenésem egy „társ” szakszervezet jogászának jogsértő és a TMRSZ-t lejárató tevékenysége kapcsán.


Száműzetésben

A tárgyalással egyidőben szekszárdi munkatársaim arról értesítettek, hogy a Kaposvári Nyomozó Ügyészségről dr. Hannich Ferenc főügyészségi ügyész aláírásával ismét házkutatást tartanak. Azt nem lehet tudni, hogy ki ez a személy, mivel a Kaposvári Nyomozó Ügyészségségnek nem vezetője. Először azzal tolakodtak be egy fogalmazó ügyésszel és a gépíróval, hogy helyszíni szemlét tartanak és fényképezgettek, majd „jópofán közölték, hogy most jön a rossz hír, mert mostantól meg házkutatnak. Természetesen fensőbbséges stílusban és lekezelő modorban, a szakszervezet összes technikai eszközét használva intézkedtek. Már többször lefoglalták a szakszervezet teljes adatállományát, de most „papíralapon” vittek el mindent. A kérdésre, hogy erre miért van szükség a már megszokott „csak” jellegű választ adták.

Vélelmezem az eddig rendelkezésemre álló adatok alapján, hogy igazán nincs semmi a kezükben, ezért jönnek, gereblyéznek egy sort, na meg ezzel megfélemlítenek, gondolják az ott dolgozókra, meg a tagjainkra pressziót gyakorolnak, hogy a szélrózsa minden irányába meneküljenek, mert tőlük félni kell.

Hatalmi arroganciájuk mára már odáig fajult, hogy a TMRSZ alkalmazottainak túlórát rendeltek el, azaz 13 órától 22,30 óráig munkatársaimnak 13 főnek! Igy 13 TMRSZ alkalmazottat az ügyészség 9,5 órára vett igénybe személyenként, azaz összesen 123,5 órát dolgoztatta őket. Csak aztán nehogy a későbbiek során az általuk elrendelt túlórák miatt engem gyanúsítsanak meg, mert ezekből ezt is kinézem.

Az, hogy alapvető büntetőeljárás-jogi garanciákkal nincsenek tisztában, és az, hogy a megfelelni akarás görcsölése közepette egy kisgyermek érdekein is keresztüllőnek…. akarom mondani keresztül néznek, már nem újdonság.

Most azonban a TMRSZ egyik áldott állapotban lévő kismamáját is, aki veszélyeztetett terhes is úgy ugráltatták, mint ha a zsebkendőjükből rántották volna elő.

Odajöttek, és a TMRSZ-t költségekbe verve arra kényszerítettek minket, hogy több ezer oldalnyi dokumentumot lemásoljunk magunknak, hogy tudjunk dolgozni.

Három és fél hónappal ezelőtt egy egész napon át kutattak és lefoglaltak könyvelési adatokat. Hogy minek? Épeszű ember azt gondolja, azért, hogy szakértőt rendeljenek ki rá. Nos elárulom, a mai napig nem rendeltek ki könyvszakértőt, az adataink nem tudni miért, de ott vannak.

De akkor miért foglaltak le mindent? És miért mondták, hogy közel másfél év elteltével „konkrét számadatokkal” alátámasztott bizonyítékaik vannak. Ezután vitték el a könyvelési adatokat, a számítógépen tárolt adatokat. Erre vettek őrizetbe engem. Már hegyekben áll Kaposváron a TMRSZ elleni bizonyítékok garmadája ez alapján, de nekik ez még nem elég. Még akarnak bizonyítékokat.

A kaposvári nyomozó ügyészség munkatársai csak azért nem jöttek „térdig érő bőrkabátban” mert ma is 30 fok körül volt a hőmérséklet, csak azért nem jöttek lefüggönyözött fekete Csajkával, mert az sokat fogyaszt és bedőlne a költségvetés meg nem jutna Lázárnak az Audijába.

A csengőfrászt viszont szorgalmasan gyakorolják az elvtársak. A magyarországi Likud kormányzásának velejárója lesz az ellenzék megfélemlítése, az ellenzéki kiállásban gondolkodó személyek szervezetek megfélemlítése. Sőt, ha Bajuszon, vagy Ovin múlik, egészen biztosan egy szabadságharcnak kell, hogy legyenek halálos áldozatai is, csak még éppen keresik a megfelelő koreográfiát, hogy hogyan lehetne terroristának bélyegezni azokat, akik nem értik a vezért.

Szégyen, gyalázat, amire kapható néhány pasziánszban profi ügyész. Láthatólag nincsenek a munkában megszakadva, nem látják, hogy elvtársék talicskával fuvarozzák haza a közpénzeket, ezért már lassan 4 hónapja izzadnak azon, hogy elkaszálják a TMRSZ-t és annak főtitkárát. Szánalmas módszerekkel, hazug tanúkkal és hamis bizonyítékokkal fog elkészülni a vád tákolmánya, amihez most kívánnak még néhány iratot beszerezni.

Oviék összeültek Hajdúszoboszlón, megvitatták mit lehet még szétrombolni ebben az országban, mivel lehet még kiszolgáltatottabbá tenni a forintot, mivel lehet nyerészkedni pár milliárdot a tőzsdén és szépen megszülettek a döntések. Füttyentettek Poltnak, aki csillogó szemekkel apportírozva vitte tovább a gumicsontot Kaposvár irányába, az utasításnak megfelelően.

Remélhetőleg most már az ország közvéleményének egyre nagyobb hányada látja, hogy a hőzöngő, kordonbontó, a hatalomért remegő Orbán miként értelmezi a demokráciát. Annak a nyomainak a felszámolása folyik ugyanis. Ebben a TMRSZ főtitkáraként való meghurcoltatásom egy szemléletes példa arra, hogy egy arra érdemtelen ember miként él vissza a hatalmával, ha sikerül megtévesztenie egy ország szavazóinak a többségét.

Aki szól ellene, azt pedig ezekkel az aljas módszerekkel kívánják eltakarítani a fülkeforradalmárok tőzsdézésének útjából. Amúgy férfiember módjára. Csak éppen nem férfiak, csak szeretnének azok lenni.

Előzőekben a megrendelőknek és a végrehajtóknak küldött alábbi idézetem csak olaj volt a tűzre, pedig nem kértem sokat az idézettel, csak azt, hogy emberek legyenek.

„Én nem kívánom senkitől,
hogy csudás dolgot tegyen,
de joggal kívánom mindenkitől,
hogy mindig ember legyen….”
(Ady Endre)

Köszönöm az irodán lévő dolgozóinknak, tisztségviselőinknek, tagjainknak, hogy kitartottak és kitartanak a mai napig is. Ők azok, akik megérdemlik a tiszteletet, és én, mint egyszerű ember fejet hajtok előttük, mert mára már példaképpé váltak az önzetlenségükkel és tisztességükkel és megmutatták, hogy az összetartásnak ereje van.

Ők azok a munkavállalók, akik a bajban és a megpróbáltatások közepette is emberek maradtak.

 

 

Tisztelettel és szeretettel:

 

 

Szima Judit főtitkár
helyt állásom okán
kiskorú gyermekemmel együtt
embertelen helyzetbe taszított
és a mai napig a
embertelen helyzetben tartott magyar állampolgár